fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Molenstraat 36

Details

PRACHTIG KOPPEL

Zie ze daar stralen. Molenstraat 36 en zijn buurman. In 1923 heeft de Haaksbergse architect A.J. Schilderman in opdracht van de gemeente Haaksbergen deze tweeling, in zijn bijzondere stijl, ontworpen. De woning deed dienst als huisvesting voor de toenmalige dierenarts in Haaksbergen. Deze hield praktijk aan huis waardoor we naast de woning ook een aangebouwde praktijkruimte met eigen ingang vinden.

MONUMENTAAL EN KARAKTERISTIEK

Het zal u niet verwonderen dat de woning een gemeentelijk monumentale status heeft. De karakteristieke elementen van de woning zijn daardoor behouden.

Van onder de prachtige entree aan de voorzijde betreden we de statige hal met granitovloer en bordestrap. Aan onze rechterzijde vinden we de praktijkruimte die niet alleen van buiten maar ook vanuit de hal bereikbaar is. Als we de andere zijde kiezen dan vinden we daar de sfeervolle kamer en suite met suitedeuren en erker.

De keuken is in stijl gemoderniseerd. Centraal staat een groot “ouderwets” fornuis. De inbouwkeuken met granieten blad is voorts voorzien van koel-/vriescombinatie, vaatwasser en meer dan voldoende kastruimte. Mocht u toch niet alle provisie kwijt kunnen dan is er altijd nog de ruime kelder. De badkamer en toilet bereiken we via de achterentree die tevens als bijkeuken dienst doet.

VOLDOENDE SLAAPKAMERS

Op het fraaie bordes van de statige trap naar de verdieping vinden we de eerste ruime slaapkamer aan de achterzijde van de woning. Als we de weg naar boven vervolgen vinden we nog twee heel ruime slaapkamers en een derde iets kleinere kamer op deze verdieping. Alle slaapkamers zijn voorzien van vaste kastruimte.

PRAKTIJKRUIMTE

Mocht u nog een slaapkamer te kort komen dan kunt u daar zelfs de praktijkruimte voor gebruiken op de begane grond. Uiteraard is deze ruimte ook te gebruiken voor een praktijk aan huis, werkkamer of chillruimte.

IDEALE LIGGING

Wie had dat gedacht. De diepe achtertuin is meer dan 30 meter lang en is gelegen op het westen. Daardoor heeft u vrijwel de gehele dag zon maar ook schaduw in de tuin. En dat op loopafstand van het centrum! Alle voorzieningen binnen handbereik. Of dat nu een basisschool, supermarkt of andere winkel is. Laten we ook niet vergeten dat de Molenstraat zo doorloopt de natuur in. Een wandeling met de hond bij de bergingsvijver of op de fiets naar de voetbal. Alles ligt om de hoek.

SFEERVOL, KARAKTERISTIEK EN MONUMENTAAL MAAR OOK RUIM, MODERN EN IDEAAL GELEGEN. BEL OF MAIL EN MAAK EEN AFSPRAAK!