fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Marisstraat 8, Haaksbergen

Kenmerken

  • Garage
  • Tuin

Details

MAGNIFIEK

Om maar direct met de deur in huis te vallen beginnen we eens niet in de hal maar aan de achterzijde van de woning. In 2019 is deze fraaie woning op een magistrale wijze uitgebouwd met een pui volledig in glas, dubbele tuindeuren en een grote lichtstraat waardoor het binnen net zo licht is als buiten. De ruimte is volledig ten goede gekomen aan een fraaie woonkeuken. De moderne inbouwkeuken met kookeiland en allerhande inbouwapparatuur vindt er prima zijn plek en er is ruimte te over voor een grote eettafel.
Niet alleen de keuken maar ook de rest van de woonruimte beneden is in 2019 onderhanden genomen. De wanden zijn gestuct en de houten vloer in de L-vormige woonkamer is geschuurd en opnieuw in de lak gezet.

MODERNE BADKAMER

Op de eerste verdieping vinden we naast de overloop en 3 ruime slaapkamers, de ouderslaapkamer heeft ook nog een inloopkast, een moderne badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en handig 2e toilet.

BIJZONDERE ARCHITECTUUR

Dat het geen dertien-in-een-dozijn woning is, valt ook gelijk op. Het lange lessenaarsdak geeft het een bijzondere uitstraling en maakt dat de 2e verdieping volledig te gebruiken is. Deze is dan ook volledig ingedeeld met een ruime slaapkamer met speelzoldertje in de nok
van de woning. Verder vinden we er een studio, een bergruimte en de opstelplaats voor CV en wasmachine.

GUNSTIGE LIGGING

Marisstraat 8 ligt in een kleinschalig opgezet wijkje met doodlopende straatjes waardoor de kinderen rustig op straat kunnen spelen. Achter de woning ligt een groenstrook met een voetpad die vanuit de tuin met poort te bereiken is. Een ideale achterom voor de kinderen die ook via de garage achterom kunnen komen. De supermarkt, huisartsenpost en een basisschool zijn op loopafstand. De woning is bovendien energiezuinig, duurzaam en onderhoudsarm gebouwd. U zult er nog jarenlang plezier van hebben.

LUXE WONEN AAN EEN RUSTIG STRAATJE IN NABIJHEID VAN VOORZIENINGEN? PLAN GELIJK EEN AFSPRAAK IN VOOR EEN BEZICHTIGING EN LAAT DEZE INSTAPKLARE WONING NIET AAN UW NEUS VOORBIJ GAAN!