fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Marijkestraat 22, Haaksbergen

Kenmerken

  • Balkon
  • Tuin
  • Vrijstaande garage

Details

IDEALE WOONSTEK

Deze fijne helft van dubbel met vrijstaande stenen garage staat aan de Marijkestraat 22 op een riant perceel.  De ligging is uitstekend ligging met voor ieder wat wils. Het buitengebied met verschillende sportverenigingen en natuur en het centrum van Haaksbergen liggen op loopafstand evenals 2 basisscholen en een kinderdagverblijf. Alle centrumvoorzieningen liggen om de hoek! Wie wil dat nu niet. De woning heeft volop mogelijkheden en is naar hartenlust in te richten. Mooie kans om je woondroom te starten.

LICHT

We komen binnen in de hal. Hier vinden we ook de toilet, meterkast en provisiekelder onder de trap. De volgende deur brengt u in de lichte doorzonkamer met parketvloer, grote ramen en openhaard op gas. De dichte keuken is voorzien van een lichte inbouwkeuken met gaskookplaat, afzuiging, koelkast en vaatwasser. De muur tussen woonkamer en keuken doorbreken zorgt voor een fijne open ruimte maar het is uiteraard ook een optie om aan de achterzijde uit te bouwen.

BOVEN

De overloop biedt toegang tot drie ruime slaapkamers waarvan 2 met vaste kastruimte. De grote slaapkamer aan de achterzijde heeft ook nog een balkon. De 4e slaapkamer is omgebouwd naar een ruime, licht betegelde badkamer met ligbad, separate doucheruimte, handig 2e toilet en vaste wastafel. De voormalige badkamer wordt gebruikt als wasruimte.

De 2e verdieping is bereikbaar middels een vlizotrap en doet dienst als bergruimte.

RIANTE TUIN

Zowel aan de voorzijde als achterzijde vinden we een tuin. De zonnige achtertuin recht op het zuiden gelegen en met een diepte van ruim 20 meter is achterom bereikbaar. De oprit leidt naar een ruime vrijstaande stenen garage met kunststof dak en sectionaaldeur met afstandsbediening.

DEZE HELFT VAN EEN DUBBEL MET MOGELIJKHEDEN IS IDEAAL GELEGEN, KEURIG ONDERHOUDEN EN HEEFT EEN TUIN WAAR JE U TEGEN ZEGT! KOM OOK EENS KIJKEN EN PLAN EEN BEZICHTIGING.

Brochure