fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Lijsterstraat 25, Haaksbergen

Kenmerken

  • Carport
  • Garage
  • Tuin

Details

GUNSTIG GELEGEN

Deze onderhoudsarme helft van een dubbel aan de Lijsterstraat 25 is op een fraaie locatie in “De Veldmaat” gelegen. De straat is ruim opgezet met een brede groenstrook aan de voorzijde van de woning en de achtertuin is lekker diep waardoor je volop vrijheid geniet. Basisschool “Sint Bonifatius” en de Montessori basisschool zijn op loopafstand gelegen evenals winkelcentrum “De Veldmaat”.

ONDERHOUDSARM EN ENERGIELABEL C

In de loop der tijd is er nogal wat veranderd aan de woning. Zo is een gedeelte van de houten kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen en dat geldt ook voor de borstwering aan de voor- en achterzijde. Aan de zonzijde zijn rolluiken en screens geplaatst zodat u het in de hete zomers koel kunt houden. Bovendien zijn het dak en de gevels nageïsoleerd en is de houten vloer in de woonkamer en keuken vervangen door isolerend betonschuim. Dit alles heeft geresulteerd in een uitstekend label C.

INDELING

Vanuit de hal met kelderkast en toilet komen we in de L-vormige woonkamer met open keuken. Wat opvalt is dat het zelfs op donkere dagen licht is in de woonkamer. En dat is niet zo gek, raampartijen aan de oost-, zuid- en westzijde zorgen voor een altijd licht huis. En bijzonder prettig is uiteraard ook de vloerverwarming in het grootste gedeelte van de begane grond. De open keuken is voorzien van een inbouwkeuken met apparatuur. Vergroten van het woonoppervlak is een koud kunstje. In de aanbouw bevindt zich de achterentree met veel vaste kastruimte en een bijkeuken met een aansluiting voor de wasmachine.

VASTE TRAP NAAR ZOLDER

Op de 1e verdieping vinden we 3 slaapkamers. De ouderslaapkamer heeft een grote vaste kastruimte met schuifdeuren en de andere slaapkamer aan de achterzijde geeft toegang tot het balkon. De badkamer is wat vergroot waardoor er voldoende ruimte is voor een douchecabine, wastafel en handig 2e toilet.

Op de 2e verdieping, bereikbaar middels een vaste trap, vinden we nog een vierde slaapkamer met grote dakkapel.

ZONOVERGOTEN TUIN

De achtertuin is omsloten en gelegen op het zuidwesten. Met een diepte van bijna 20 meter kun je spreken van een riante achtertuin. Mocht u in de toekomst plannen hebben voor een uitbouw dan gaat dat nauwelijks ten koste van de achtertuin en zeker niet ten koste van de hoeveelheid zon. Naast een ruime oprit kunt u de auto eventueel kwijt in de vrijstaande stenen garage of onder de dubbele carport aan de zijkant van de woning.

VEEL WAAR VOOR JE GELD! KOM OOK KIJKEN NAAR DEZE BIJZONDER LEUKE EN GOED GELEGEN HELFT VAN EEN DUBBEL! INTERESSE? TWIJFEL NIET EN PLAN EEN AFSPRAAK VOOR BEZICHTIGING!

 

Brochure