fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Lansinkstraat 150, Haaksbergen

Kenmerken

  • Balkon
  • Berging

Details

WAT EEN UITZICHT!

Vanaf het dakterras kijkt u uit over half Haaksbergen. Dit appartement heeft in tegenstelling tot de meeste appartementen in dit complex, een prachtig dakterras van meer dan 30 m². En ook de ligging is uitstekend. De supermarkt ligt om de hoek maar er zijn ook andere alternatieven op loopafstand (slager, groenteboer, bakker) Op zondagochtend heeft u de warme broodjes op 100 meter van uw appartement!

WONEN VOOR € 300,- PER MAAND?

En over voordelig gesproken. Met dit 2-kamer appartement bent u verzekerd van lage maandlasten. Door de huidige lage rentestand zijn de bruto maandlasten € 600,- maar doordat u aflost en gebruik kunt maken van de fiscale voordelen komen de netto hypotheeklasten bij aanvang uit op slechts € 300,-! Daar komen uiteraard nog wel de vaste lasten bij van onder andere gas, water, elektra en de servicekosten ten behoeve van de VvE.

IN DE WONING

In het appartement vinden we een ruime slaapkamer, berging met CV-ketel, een badkamer met douchecabine, wastafel en toilet, een moderne inbouwkeuken voorzien van gaskookplaat, afzuiging, koelkast, vriezer, combi-magnetron en vaatwasser, een woonkamer en uiteraard het gigantische dakterras. U zou er direct kunnen intrekken.

BUITEN DE WONING

De berging, die zich in de kelder van het appartementen-complex bevindt, biedt ruimte uw fiets of andere opslag.

GEÏNTERESSEERD IN HET MOOISTE APPARTEMENT VAN DE VESTER? BEL OF MAIL EN MAAK EEN AFSPRAAK

Brochure