fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Kortenaerstraat 69, Haaksbergen

Kenmerken

  • Balkon
  • Gashaard
  • Vrijstaande garage

Details

GOED ONDERHOUDEN

Aan de Kortenaerstraat 69 ligt deze ruime en goed onderhouden 2-onder-1-kapper met vrijstaande stenen garage. De woning is in 1977 volledig traditioneel gebouwd waarbij gebruik is gemaakt van uitsluitend degelijke materialen. De kozijnen zijn van hardhout, de meeste muren en binnenwanden van halfsteens metselwerk en alle vloeren zijn van beton. Bovendien is de woning voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie (nageïsoleerd) en deels voorzien van dubbele beglazing. Keuken en sanitair zijn in de loop der tijd vernieuw en gemoderniseerd. Wellicht heeft u een andere smaak maar functioneel zijn ze zeker!

128 m² WOONPLEZIER

Via hal, met toiletruimte en meterkast, komen we in de ruim bemeten L-vormige woonkamer. Ramen aan drie zijden zorgen voor een overvloed aan licht en de gashaard voor de nodige sfeer. De half open keuken is voorzien van een inbouwkeuken in hoekopstelling met gaskookplaat, afzuiging, koelkast en combimagnetron. Achter de keuken vinden we de bijkeuken/achterentree waar eventueel een wasmachine kan staan maar dat is bij deze woning op elke verdieping wel mogelijk.

RUIME SLAAPKAMERS

Op naar de 1e verdieping waar we drie ruime slaapkamers vinden. De speelse ouderslaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een vide en balkon en via het balkon is de CV-ruimte/berging bereikbaar. De twee zeer ruime kinderkamers bevinden zich aan de voorzijde. Eén ervan is voorzien van een handige inbouwkast. De badkamer is eveneens ruim van opzet en heeft een ligbad, separate douche, wastafelmeubel met bijpassende spiegel en handig 2e toilet.

Op de 2e verdieping vinden we een overloop met vaste kast, een eveneens zeer ruime 4e slaapkamer en een overdaad aan bergruimte.

UITSTEKENDE LIGGING

Wat een vrijheid! Aan de voorzijde kijk je uit over plantsoenen rondom de voormalige basisschool. Aan de achterzijde is de woning zo gesitueerd dat je nauwelijks inkijk hebt. Bovendien ligt de tuin op de zuidwestzijde dus u kunt optimaal genieten van de middag- en avondzon! De stenen garage is net als de woning ruim van opzet (21 m²) en voor de garage bevindt zich de oprit die plaats biedt aan twee of zelfs drie auto’s zodat u ook de garantie heeft dat u uw auto kwijt kunt. Laten we bovenal ook niet vergeten dat de woning op korte afstand van het Haaksbergse centrum met al zijn voorzieningen ligt!

OPTIMALE PRIVACY, EEN RUIME, GOED ONDERHOUDEN EN DEGELIJKE ÉÉNGEZINSWONING, EEN TUIN, EIGEN PARKEERRUIMTE, WAT WILT U NOG MEER? BEL OF MAIL EN PLAN EN AFSPRAAK VOOR BEZICHTIGING!

Brochure