fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Korenbloem 3

Details

KINDVRIENDLIJKE LIGGING

Eén ding is zeker! De beste plek om te wonen voor een gezin met kinderen is de Hassinkbrink. Met verkeersluwe straten, speelweides, een kinderdagverblijf om de hoek en een basisschool in de wijk kunt u zich geen betere plek wensen. Overigens geldt dat ook voor ieder ander die op zoek is naar een ruime eengezinswoning met maar liefst 5 (slaap)kamers en een rustige woonomgeving. Hadden we u ook al verteld dat het centrum van Haaksbergen op loopafstand ligt?

EEN BAK AAN RUIMTE

Via de hal met toilet komt u in de lichte L-vormige woonkamer met lichte plavuizenvloer. De keuken is voorzien van een eveneens lichte inbouwkeuken voorzien van inductiekookplaat, afzuiging, koelkast, combimagnetron en vaatwasser. Vanuit de keuken komt u in de bijkeuken en kunt u binnendoor naar de garage. Zowel de keuken als woonkamer zijn bovendien voorzien van vloerverwarming.

Door de uitbouw op de garage is een ruime ouderslaapkamer met inloopkast ontstaan en zijn er in totaal maar liefst 4 slaapkamers te vinden op de 1e verdieping. Ook van zeer recente datum is de moderne badkamer met een ligbad, inloopdouche, hangtoilet en dubbel wastafelmeubel.

NOG EEN KAMER EXTRA?

De ruime open zolder is met een vaste trap bereikbaar. Mocht u nog een extra kamer willen hebben dan is er naast de nodige bergruimte voldoende plek voor nog een slaapkamer.

OMSLOTEN TUIN MET OVERDEKTE ZIT

De zonovergoten achtertuin is middels een achterom te bereiken. Wilt u toch liever in de schaduw van uw drankje genieten dan kan dat onder de grote overkapping die, voor de iets killere zomeravonden, voorzien is van heaters. De tuin is onderhoudsarm aangelegd zodat u ruimschoots kunt genieten van het huis, de tuin en bovenal fraaie ligging van de woning!

WERKEN AAN HUIS, GROOT GEZIN OF GROOTSE PLANNEN VOOR DE TOEKOMST? MET DIT HUIS KUNT U JARENLANG VOORUIT! INTERESSE? MAAK EEN AFSPRAAK VOOR BEZICHTIGING!

Brochure