fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Kolenbranderweg 24

Kenmerken

  • Balkon
  • Tuin

Details

NIEUW

Op een fantastisch plekje in de Veldmaat is deze prachtige villa in jaren ’30 stijl gebouwd. De woning is in 2021 gebouwd naar de normen van nu. Zo is de woning voorzien van een dikke winterjas in de vorm van isolatie, heeft de woning geen gasaansluiting meer en wordt de verwarming middels een warmtepomp aangestuurd en is de gehele begane grond voorzien van laag temperatuur vloerverwarming.

Vrijwel alle voorzieningen zijn op loopafstand van de woning gelegen. Voor de basisschool en kinderdagopvang kunt u terecht op “De Kameleon” en eveneens in de buurt gelegen is de Montessori basisschool Haaksbergen.  Voetbal-, handbal en tennisvelden zijn aan de overkant van de straat gelegen en ook het buitengebied van Haaksbergen en de retentievijver aan de Veldzichtweg liggen om de hoek. De Kolenbranderweg is afgesloten voor doorgaand autoverkeer dus het is er lekker rustig.

RUIME VILLA

Dubbele deuren vormen de entree van deze villa. Kenmerkende details zijn onder andere de bordestrap, royale vide en het Franse balkon. En dan zijn we nog maar net begonnen. Aan de rechterzijde vinden we de werkkamer die dienst zou kunnen dan als een praktijk aan huis. De kamer met erker met ramen rondom baadt in het licht. Uiteraard is deze werkkamer ook te verbinden met de naast gelegen woonkamer of is een kamer-en-suite te realiseren.

De woonkeuken is aan de achterzijde gelegen. De serre, wederom met ramen rondom en tot op de vloer zorgen voor een overdaad aan licht. Wat zal de koffie lekker smaken als u voor ontbijt aan de keukentafel zit. Tuindeuren leiden naar de overkapping naast de keuken die eveneens vanuit de bijkeuken te bereiken is.

KEUKEN EN BADKAMER NAAR EIGEN SMAAK

De afwerking van de woning kunt u naar eigen wens en smaak (laten) uitvoeren. Zo vinden we de riante badkamer op de 1e verdieping waar we ook 4 ruime slaapkamers vinden. Of richt u één van de kamers liever als inloopkast of kleedkamer in? Alles is mogelijk. De toilet vinden we in een aparte toiletruimte op de verdieping.

Op de 2e verdieping vinden we een grote open zolder die naar wens is in te delen. Mocht u zich nog een extra kamer wensen dan is die eenvoudig hier te realiseren. De zolder is overigens gewoon met een vaste trap te bereiken.

DIEPE TUIN

Met altijd wel een plekje zon! De achtertuin is mooi diep en eveneens geheel naar eigen wens in te richten. Handig is in ieder geval de brede opgang naast het huis zodat u gewoon met de auto achter het huis kunt komen. Of heeft u liever parkeerruimte aan de voorzijde van de woning? Ook daar is voldoende ruimte voor meerdere auto’s.

U HOEFT DEZE PRACHTIGE VILLA ALLEEN NOG MAAR NAAR EIGEN WENS AF TE WERKEN!