fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Klaproos 29

Details

FRAAIE WONING MET VEEL LICHTINVAL

Op een rustige plek in de Hassinkbrink vindt u deze speelse, geschakelde woning. Een woning met veel lichtinval, door de grote raampartijen, maar die desondanks zeer energiezuinig is.

BIJZONDERE BOUW EN RUIME WOONKAMER

De woning zet u waarschijnlijk meerdere keren op het verkeerde been: Onder de carport vindt u twee toegangsdeuren. En beide deuren horen bij deze woning! De linker deur leidt naar de berging en deze biedt ruimte aan fietsen, of kan dienen als bijkeuken. Vervolgens kunt u doorlopen naar de woonkeuken met schuifpui naar de achtertuin. Met een oppervlakte van 45 m² zijn woonkamer en keuken lekker ruim.

Op de 1e verdieping vinden we 2 ruime slaapkamers. Door het plaatsen van een wand zijn er eenvoudig 3 slaapkamers van te maken. De eveneens ruime badkamer heeft een ligbad, aparte douche, toilet en vaste wastafel. Je zult elkaar niet in de weg staan tijdens de ochtendrituelen. Op de 2e verdieping, die momenteel als bergzolder en hobbyruimte wordt gebruikt, is nog een slaapkamer mogelijk.

TUIN MET PRIVACY OP ZUIDEN

De achtertuin is vanuit woonkamer en keuken middels een grote schuifpui bereikbaar. De tuin is gelegen op het zuid zodat u kunt genieten van middag- en avondzon. Door zijn vrije ligging aan de achterzijde heeft u bovendien alle vrijheid. De brede achterom biedt zelfs gelegenheid om een motor te stallen in de achtertuin. Een splinternieuwe cv waarbij de temperatuur te regelen is via internet of de eigen wifi zorgt er tenslotte voor dat u niet voor verrassingen komt te staan.

WILT U EEN KEER EEN KIJKJE NEMEN? BEL OF MAIL EN PLAN EEN AFSPRAAK!