fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Karel Doormanstraat 73, Haaksbergen

Kenmerken

  • Garage
  • Gashaard
  • Tuin

Details

GOED ONDERHOUDEN

Op de hoek van de Karel Doormanstraat en Kortenaerstraat ligt Karel Doormanstraat 73. Gelegen op een kavel van maar liefst 372 m² waardoor de nodige privacy is gegarandeerd. De tuin ligt aan de achterzijde en zijkant van de woning waardoor je nauwelijks inkijk hebt in je ruime tuin. De woning is door de jaren heen goed onderhouden. De oorspronkelijke kozijnen zijn voor een groot gedeelte vernieuwd naar kunststof exemplaren en de borstweringen van hout zijn veranderd naar spouwmuren.

130 M2 WOONPLEZIER

Via hal, met toiletruimte, vaste kastruimte en meterkast, komen we in de ruim bemeten L-vormige woonkamer. Ramen aan drie zijden en lichte plavuizen zorgen voor een overvloed aan licht en de gashaard voor de nodige sfeer. De open keuken is voorzien van een inbouwkeuken in hoekopstelling met keramische kookplaat, afzuiging, combimagnetron, stoomoven, koelkast en vaatwasser.

RUIME SLAAPKAMERS

Op naar de 1e verdieping waar we drie ruime slaapkamers vinden. Op twee ervan zijn ingebouwde kasten aanwezig. De licht betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, twee wastafels en handig 2e toilet.

Op de 2e verdieping vinden we een eveneens zeer ruime 4e slaapkamer met dakkapel en een overdaad aan bergruimte.

PRIVACY

Wat een vrijheid! De fraai aangelegde tuin is zodanig gelegen dat je optimaal kunt genieten van je privacy. Bovendien is er op elk moment van de dag zon en schaduw te vinden. Achter de woning met de oprit aan de zijde van de Kortenaerstraat vinden we een ruime garage die momenteel is opgedeeld in een berging en bijkeuken. De oprit biedt plaats aan twee auto’s zodat u ook de garantie heeft dat u uw auto kwijt kunt.

OPTIMALE PRIVACY, EEN RUIME EN GOED ONDERHOUDEN ÉÉNGEZINSWONING, EEN FRAAI AANGELEGDE TUIN, EIGEN PARKEERRUIMTE, WAT WILT U NOG MEER? BEL OF MAIL EN PLAN EN AFSPRAAK VOOR BEZICHTIGING!