fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Kamille 5, Haaksbergen

Kenmerken

  • Berging
  • Carport
  • Overkapping
  • Tuin

Details

ALLES IN ÉÉN

Deze moderne helft van een dubbel in de Hassinkbrink met carport, eigen oprit overkapping en berging vervult al je wensen! Verrassend ruim, licht praktisch ingedeeld, 10 zonnepanelen en fijne tuin met overkapping en een achterom. Aan parkeerruimte overigens geen gebrek want er zijn ook voldoende openbare parkeerplekken beschikbaar aan de Kamille.

Je woont hier in een rustige straat met alleen maar bestemmingsverkeer. Een fijne wijk voor kinderen met verschillende speelveldjes, speeltoestellen en er is altijd wel iemand om mee te spelen. De sfeer in deze buurt is prettig en alle basisvoorzieningen zoals een kinderopvang, basisschool, sportverenigingen en winkels bevinden zich in de nabijheid. Kamille 5 is tevens op gunstige afstand van het centrum en nabij uitvalswegen gelegen.

RUIME WOONKAMER EN WOONKEUKEN

Achter de voordeur is een ruime hal met een moderne toiletruimte, meterkast en dichte trap richting eerste verdieping. De hal geeft tevens toegang tot de bijkeuken waar een praktische wasruimte en vaste kastruimte is gecreëerd. De buitendeur komt uit onder de carport, waardoor u altijd droog naar binnen en buiten kunt.

Terug naar de hal en vervolgens naar de ruime en lichte tuingerichte woonkamer. En die is groter dan je verwacht! Een tuindeur geeft toegang tot het terras en overkapping achter in de  tuin. Het grote raam aan de voorzijde, zorgt voor veel daglicht in de keuken. Je kijkt vrij weg naar het groen en hebt geen inkijk. Het eetgedeelte vormt de verbinding tussen woonkamer en keuken. De keuken ademt een landelijke sfeer en is ingericht met een inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast en vaatwasser.

4 SLAAPKAMERS

De eerste verdieping telt drie slaapkamers en een badkamer. De ouderslaapkamer is aan de voorzijde gelegen en aan de achterzijde vinden we twee iets kleinere , nagenoeg identieke kamers. De moderne badkamer heeft een inloopdouche, wastafelmeubel en spiegel en een hangtoilet. Op de zolder, bereikbaar via een vaste open trap, is een grote ruimte met de mogelijkheid tot een vierde slaapkamer, kantoor of hobbyruimte.

TUIN

De tuin is onderhoudsvriendelijk ingericht en tevens te bereiken via de poort achter het huis. Wel zo fijn dat je niet met spullen door het huis hoeft. Achterin de tuin staat een overkapping met extra berging, welke ruimte biedt aan fietsen en andere spullen. Via de poort achter in de tuin kom je op het speelveldje aan de achterzijde terecht. Ideaal dat de kinderen hier zo naartoe kunnen.

HIER KUN JE ZO IN! IDEAAL GELEGEN IN DE KINDVRIENDELIJKE HASSINKBRINK. KIJKJE NEMEN? BEL OF MAIL EN MAAK EEN AFSPRAAK VOOR BEZICHTIGING!