fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Julianastraat 149

Details

Open huis: vrijdag 7 februari, van 15.30 – 17.00 uur

LIGGING NABIJ HET CENTRUM

Op nog geen 5 wandelminuten van het centrum is Julianastraat 149 gelegen. Met alle centrumvoorzieningen zoals de supermarkt, het theater, de bibliotheek en wat al niet meer is het er prettig vertoeven. En ook aan rust geen gebrek, er komt eigenlijk alleen bestemmingsverkeer in de straat.

RUIMTE EN LICHT

Volgens goed Twents gebruik komen we “achterom”. Direct in het oog springt de fraaie aangebouwde serre. Door een wand van glas betreden we de ruimte waar het uitstekend vertoeven is in bijvoorbeeld lente of herfst of op een regenachtige zomerdag. Als we vervolgens de achterdeur nemen vinden we aan de rechterzijde de berging. Als we de andere zijde kiezen komen we in de fraaie woon-/leefkeuken. Iemand die van koken houdt kan zich hier uitstekend vermaken. De moderne inbouwkeuken met granieten blad is voorzien van een groot eiland. De keuken is van alle gemakken voorzien. Gezellig een drankje doen met familie of vrienden rondom het eiland of aan een grote eettafel is geen probleem!

De zithoek vinden we aan de voorzijde. Middels een handige roomdivider is de zithoek van de keuken afgescheiden maar deze is ook, naar wens, eenvoudig te verwijderen. Via de hal met toilet en provisiekast kunnen we naar de 1e verdieping.

5 SLAAPKAMERS

Op de 1e verdieping vinden we 3 ruime slaapkamers. De master bedroom is echt gigantisch en heeft ook vaste kastruimte. Evenals de andere slaapkamers overigens, waarbij de kleine slaapkamer een kast op de overloop ter beschikking en balkon heeft. De badkamer, uitgerust met vloerverwarming, bestaat uit een inloopdouche, handig 2e toilet en groot wastafelmeubel.

Op de 2e verdieping vinden we nog 2 slaapkamers waarvan 1 met dakkapel. Aan weerszijden van de trap bevindt zich nog de nodige bergruimte en een wasruimte.

ONDERHOUDSARME TUIN

De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en wat bovenal opvalt is de privacy in de tuin.  Verschillende borders worden afgewisseld met terrassen en kunstgras. U heeft keuze uit zon en schaduw op verschillende plekken in de tuin. De tuin wordt omsloten door een schutting en het nodige groen. In de schutting vinden we naast een loopdeur ook dubbele deuren met de mogelijkheid de auto op eigen terrein te zetten.

GENIETEN MET EEN GROTE G. NAAR HARTENLUST KOKEN VOOR EEN GROOT GEZIN OF LEKKER UITRUSTEN IN DE SERRE OF BUITEN. BELEEF HET EN KOM KIJKEN!