fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Jan Lievenstraat 22

Details

UITGEBOUWD

Zowel op de begane grond als op de 2e verdieping! Op de begane grond is aan de achterzijde over de volle breedte uitgebouwd. Daardoor is een ruime woonkamer en keuken ontstaan van maar liefst 47 m². Bij de verbouwing is direct vloerverwarming aangelegd. En koud krijgen doet u het toch zeker niet want de houtkachel met lichte schouw geeft naast een hoop gezelligheid ook de nodige warmte.

Naast woonkamer en keuken vinden aan de voorzijde de hal met kelderkast en toiletruimte en aan de achterzijde een handige achterentree waar u met gemak een buggy, kinderwagen, de nodige schoenen en een garderobe kwijt kunt. Hoe handig zou dat zijn met kinderen!

Op de verdieping vinden we door de uitbouw een ruim dakterras welke toegankelijk is vanuit de hobbykamer. Naast 2 ruime slaapkamers vinden we de onlangs gemoderniseerde badkamer met inloopdouche, vaste wastafel en handig 2e toilet.

Met de vaste trap komen we op de 2e verdieping die ook is uitgebouwd waardoor een bruikbare ruimte is ontstaan. Naast de nodige bergruimte vinden we er ook de ruime 3e slaapkamer.

MET GARAGE EN CARPORT

Bergruimte vinden we ook op de zolder boven de garage. Of u er ooit een auto in zult zetten is maar de vraag want die kan uiteraard ook onder de carport staan. En ook een 2e auto is geen probleem want de oprit is ruim voldoende.

RUIME TUIN MET PRIVACY

Via een poort tussen de garage en de woning komen we in de achtertuin. Deze is weliswaar gelegen op de noordoostzijde van de woning maar juist daardoor kunt u genieten van zon én schaduw. En mocht het op een warme zomeravond gaan regenen dan kunt u toch buiten onder de overkapping blijven zitten.

SUPERMARKT EN BASISSCHOOL OM DE HOEK

En ook de ligging is ideaal. Met of zonder kinderen, een supermarkt op nog geen 200 meter afstand is altijd handig. Ook de basisschool en een speelgelegenheid bevinden zich op loopafstand.

UITGEBOUWD, DEELS VOORZIEN VAN KUNSTSTOF KOZIJNEN EN OP EEN IDEALE PLEK GELEGEN!
KOM OOK KIJKEN EN PLAN EEN AFSPRAAK VOOR BEZICHTIGING!