fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

J. van Wassenaerstraat 11, Haaksbergen

Kenmerken

  • Badkamer op BG
  • Carport
  • Slaapkamer op BG
  • Tuin

Details

SLAAP- EN BADKAMER OP BG

Bent u ook zoek naar het gemak van slapen en baden op de begane grond? Dan bent u bij J. van Wassenaerstraat 11 aan het juiste adres. Deze jonge semi-bungalow uit bouwjaar 1990 is volledig geïsoleerd en bijzonder goed onderhouden. Naast het gemak van alle voorzieningen op de begane grond profiteert u dus ook van het comfort van een jonge geïsoleerde woning.

De badkamer op BG is voorzien van een ligbad, en wastafel. Er is een separate toiletruimte. Overigens zijn ook de L-vormige woonkamer en de tuingerichte halfopen keuken met inbouwkeuken voorzien van apparatuur, goed van formaat.

NOG 3 SLAAPKAMERS EN EEN BADKAMER

Op de verdieping vinden we naast de overloop nog 3 slaapkamers. Een handige 2e badkamer is voorzien van douche, wastafel en toilet. Op de 2e verdieping, die middels een vlizotrap te bereiken is, vinden we de nodige bergruimte.

RUSTIG GELEGEN, MET GOEDE VOORZIENINGEN

De woning ligt aan het einde van de J. van Wassenaerstraat, een doodlopende straat. Lekker rustig dus zonder al te veel autoverkeer. Met de fiets ben je in een mum van tijd bij het Haaksbergse centrum. Bovendien is de bushalte op loopafstand, dus wie van openbaar vervoer afhankelijk is, heeft ook die voorziening binnen bereik.

FIETSENBERGING EN CARPORT

Niet alleen in de woning is een (fietsen)berging aanwezig, maar ook In de tuin. Altijd handig voor tuinmeubilair en gereedschap. Uw auto kunt u trouwens ook prima kwijt op de oprit, onder de carport, of op de openbare parkeerplaatsen aan de overzijde. De tuin is volledig omsloten met tuinmuur en schutting en ook middels een afsluitbare poort toegankelijk.

STAAN UW KINDEREN OP HET PUNT HET NEST TE VERLATEN? OP ZOEK NAAR EEN RUIME TOEKOMSTBESTENDIGE WONING MET BUITENRUIMTE? KOM DAN ZEKER EEN KIJKJE NEMEN AAN DE J. VAN WASSENAERSTRAAT 11!

 

Routeplanning

  • In de meeste navigatiesystemen wordt de J. van Wassenaerstraat aangegeven zoals deze in het Kadaster staat, dat is zonder spatie tussen J. en van en is daarom lastig te vinden.
  • Probeer in dat geval de postcode 7482 AZ en huisnummer 11.

Brochure