fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

J. van Ruysdaelstraat 2, Haaksbergen

€390.000 K.K.
Energielabel Jacob van Ruysdaelstraat 2

Details

ZIN IN EEN UITDAGING?

Dan is de Jacob van Ruysdealstraat 2 écht iets voor jou. Deze vrijstaande woning heeft namelijk alleen nog wat extra liefde nodig en biedt de ultieme kans voor de echte klussers onder ons! Het huis is gelegen op een perceel van 468 m² en heeft een inhoud van maar liefst 932 m³. De woning heeft van binnen en buiten wel aandacht nodig, maar zo kan je het helemaal naar je eigen wensen moderniseren en verduurzamen.

RUIM(TE)

De gebruiksoppervlakte wonen is maar liefst 190 m². En door het plaatsen van een vaste trap naar zolder zou je nog eens 31 m² gebruiksoppervlakte kunnen toevoegen. Wat een ruimte! Ook voor uw hobby is meer dan voldoende ruimte in de aangebouwde garage en berging met een oppervlak van meer dan 40 m².

Waar moeten we beginnen? De woning is in de jaren ’60 onder architectuur gebouwd. De hal met majestueuze trappenhuis met bordestrap baadt in het licht. In een nisje vinden we de toiletruimte.

FRAAIE LIGGING

Vanuit de woonkamer kijken we uit over zowel de Jacob van Ruysdaelstraat als de Richterstraat en verder. Het zicht rijkt tot over de rotonde van de Goorsestraat en Hengelosestraat. Wat een fraaie plek om te wonen! Naast de woonkamer vinden we de woonkeuken met inbouwkeuken en via de schuifdeur komen we op de veranda waar je heerlijk kunt vertoeven.

Naast de keuken is de bijkeuken gelegen die tevens toegang geeft tot de werkkamer op de begane grond en de berging en garage achter de woning.

VIER RUIME SLAAPKAMERS

De badkamer vinden we direct bij het trappenhuis. Evenals keuken en toilet is modernisering geen overbodige luxe. De gang biedt toegang tot de 4 ruime slaapkamers, alle voorzien van vaste kastruimte. Aan de voorzijde van de woning vinden we een ruim balkon toegankelijk vanuit de voorste slaapkamer en vanaf de gang.

Een vlizotrap brengt ons naar de ruime bergzolder. Mocht u meer slaapkamers nodig hebben dan is dat geen enkel probleem. Door een vaste trap te plaatsen voegt u eenvoudig extra woonruimte toe!

FRAAI AANGELEGDE TUIN

Dat er altijd veel tijd is geïnvesteerd in de tuin mag wel duidelijk zijn. Fraaie borders worden afgewisseld met gras, een vijverpartij en een fraaie plek om te genieten. De veranda met terras is gelegen nabij de vijverpartij. Op een bloedhete zomerdag kun je heerlijk uitkijken over tuin, plantsoen en bedrijvigheid onder de beschutting van veranda en pergola met begroeiing. Wat wilt u nog meer?

WIJ RADEN JE AAN OM DEZE WONING MET EIGEN WONING MET EIGEN OGEN TE BEKIJKEN. WANNEER KOM JE LANGS? BEL OF MAIL EN PLAN EEN AFSPRAAK VOOR BEZICHTIGING!

Brochure