fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Isaac Sweersstraat 17

Details

Verkocht

Welkom aan de Isaac Sweersstraat 17: een hoekwoning met ruime berging, gelegen aan een groenstrook. Er is (dus) een plantsoen tussen uw woning en die van de overburen. U heeft hierdoor geen verkeer voor de deur en lekker veel privacy. Om het comfort/gemak van deze woning te vergroten zijn er een aantal aanpassingen gedaan.

PRAKTISCHE VERANDERINGEN

Op de begane grond is de hal korter gemaakt. De hiermee gewonnen ruimte is ten goede gekomen aan de keuken en woonkamer. Behalve meer ruimte, komt er ook meer licht de woning in en het heeft als bijkomend voordeel dat de trapkast (voorraadkast) direct vanuit de keuken te benaderen is.

Op de eerste verdieping is er ook het een en ander veranderd ten opzichte van de oorspronkelijke situatie. Zo is de badkamer vergroot en één slaapkamer is verworden tot een walk-in-closet. De ouderlijke slaapkamer heeft al een eigen vaste kast, maar op deze manier is er nóg meer praktische bergruimte voor uw kleding. De zolder biedt een ruime slaapkamer en eveneens veel bergruimte achter de knieschotten.

HEEFT U EEN UITPUILENDE KLEDINGKAST IN UW HUIDIGE WONING? NEEM GEEN HALVE MAATREGELEN EN KOM EENS KIJKEN NAAR DE MOGELIJKHEDEN VAN DEZE WONING!