fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Isaac Sweersstraat 16

Details

FRAAIE LIGGING NAAST GROENSTROOK

Heerlijk wonen in een ruim opgezette buurt van Haaksbergen. Naast een groenstrook en een speeltuintje, wat natuurlijk heerlijk is voor kinderen, maar daardoor ook voor uzelf. Door de groenstrook heeft u veel privacy in uw tuin. En in uw tuin, kunt u al van het eerste straaltje zon genieten. Maar zo u wilt, kunt u ook een plekje in de schaduw opzoeken. Bovendien kunt u naar goed gebruik ‘achterom komen’, langs de zijkant van de woning, om bij de achtertuin de keuken binnen te lopen.

RUIME EENGEZINSWONING: 5 SLAAPKAMERS

Binnen is er voldoende ruimte voor een gezin: 4 slaapkamers op de eerste verdieping, waarvan één in gebruik als was-/droogruimte. Op de zolder een dakkapel ‘over de volle breedte’ waardoor er nog een slaapkamer en een werkplek gecreëerd zijn. De zonnige Z-vormige woonkamer met eetkamer en zitgedeelte is voorzien van een lichte kleur laminaat. Wie van koken houdt, kan zich naar hartenlust uitleven. De in landelijke stijl ingerichte keuken is voorzien van diverse inbouw-apparatuur, met een groot gasfornuis en oven, koelkast en vaatwasser.

IDEALE LIGGING

Ook gemakkelijk is de praktische ligging. Dichtbij scholen; zowel
basis- , sport-, als middelbare scholen. Bovendien is er op nog geen 500 meter afstand een bushalte. Voor wie werkt in Hengelo of Enschede is dat goed nieuws. Ook met de auto bent u daar trouwens snel, want u zit zo op de uitvalswegen.

EIGEN PARKEERPLEK, OVERKAPPING EN BERGING

En voor uw auto (of auto’s) is altijd plek op uw eigen oprit. Uw fietsen kunnen droog onder de overkapping staan of in de stenen berging achter de woning. Een garage of hobbyruimte is ook eenvoudig te realiseren op de strook naast de woning!

OP ZOEK NAAR EEN RUIME EN BETAALBARE EENGEZINSWONING MET VOLDOENDE SLAAPKAMERS EN RUIMTE OM DE WONING?? BEL OF MAIL EN PLAN EEN BEZICHTIGING!