fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Huurnerhof 15, Haaksbergen

Kenmerken

  • Badkamer op BG
  • Carport
  • Garage
  • Slaapkamer op BG
  • Tuin

Details

FANTASTISCHE LOCATIE

Op een fantastische locatie aan de rand van Haaksbergen en toch dichtbij het Haaksbergse centrum vinden we deze vrijstaande woning met garage en carport, gelegen aan de Huurnerhof 15. De naam Huurnerhof herinnert aan de voormalige Timmerfabriek Ter Huurne die hier ooit stond. Vanaf 2004 verrees hier een kleine sfeervolle wijk met vrijstaande huizen en twee-onder-eenkappers. Op de mooiste kavel met vrij uitzicht aan de achterzijde hebben de huidige bewoners deze fraaie semi-bungalow laten bouwen.

SLAAPKAMER EN BADKAMER BEGANE GROND

Vanuit de entree met trapopgang, meterkast en toilet slaan we rechtsaf naar de slaapkamer en badkamer op de begane grond. Ten opzichte van de oorspronkelijke tekening hebben de eigenaren zowel de badkamer als slaapkamer groter laten uitvoeren. En dat is te zien! De slaapkamer biedt voldoende ruimte voor een groot 2-persoons bed en er kunnen voldoende kasten geplaatst worden. De badkamer heeft een extra ruim douchegedeelte, afsluitbaar met een glazen deur, twee wastafels met daarboven een grote spiegel, handdoekenkast en hangtoilet.

LIVING

Aan de linkerzijde vinden we een royale L-vormige living met erker en open haard. Tuindeuren aan de achterzijde verbinden woonkamer met terras en tuin. Evenals slaapkamer en badkamer is ook de keuken ruimer uitgevoerd dan oorspronkelijk de bedoeling was. De keuken is royaal van opzet en is ingericht met een inbouwkeuken in hoekopstelling met gaskookplaat, afzuiging, koelkast, vriezer, oven en vaatwasser op hoogte. De bijkeuken met de aansluitingen voor het nodige witgoed is bereikbaar vanuit de keuken en we kunnen zo binnendoor doorlopen naar de garage met een op afstand bedienbare sectionaal deur. Wat een gemak allemaal

NOG TWEE SLAAPKAMERS EN EEN BADKAMER

Op de 1e verdieping vinden we nog twee royale slaapkamers. Beide slaapkamers zijn zo ruim dat er met gemak een 2-persoonsbed, bureau en kastruimte geplaatst kan worden. Naast deze kamers is er ook nog een kleinere werkkamer aanwezig waar ook de CV-ketel zijn plek vindt. Op deze verdieping vinden we een 2e badkamer die voorzien is van een douchecabine, wastafel en toilet. Ideaal toch? Een eigen verdieping voor uw (tiener)kinderen! Middels een vlizotrap is de bergzolder te bereiken.

VRIJ UITZICHT

De kavel ligt hoger dan het fietspad dat achterlangs loopt en tezamen met de haag op de achtererfscheiding voorkomt inkijk van voorbijgangers. Terwijl je vanuit de living en de tuin een vrij zicht hebt op het achterliggende landschap. Het fraaie uitzicht waar we het al over hadden: een historische boerenhoeve, weilanden en statige bomen. Wat je noemt ‘een weidse blik’. In de tuin, die ook middels een achterom te bereiken is, vinden we zowel zon als schaduw.

ONDERHOUDSARM EN ENERGIEZUINIG

Op kwaliteit is niet beknibbeld. De cv-combiketel stamt uit 2021 en is eigendom. De boeien zijn van Trespa en de halfronde dakkapellen zijn voorzien van een zinken dakbekleding. Kozijnen, ramen en deuren zijn van hout en zijn recent door een erkend schilder in de verf gezet. Alle beweegbare ramen zijn draaikiep. Op de eigen oprit passen twee auto’s. De Huurnerhof is een straatje waar alleen bestemmingsverkeer komt en er woont een leuke mix van leeftijden bijeen. Verloop is er nauwelijks in deze prettige en gemoedelijke buurt. Maar het mooiste van deze plek is dat je héél dicht bij het centrum woont, terwijl je ook aan het buitengebied grenst!

LEVENSBESTENDIG WONEN OP ÉÉN VAN DE MOOISTE PLEKJES VAN HAAKSBERGEN? TWIJFEL DAN NIET EN MAAK EEN AFSPRAAK VOOR BEZICHTIGING!

Brochure