fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Hondelink 88, Haaksbergen

Kenmerken

  • Berging
  • Carport
  • Tuin

Details

GROTER DAN U VERWACHT

Hondelink 88 is een goed onderhouden en ruime eengezinswoning in de wijk het Wolferink. De woning ligt dichtbij de uitvalswegen richting Eibergen, Hengelo en Enschede. In het Wolferink met grotendeels bestemmingsverkeer zijn voldoende speelgelegenheden.

Voor een gezin met jonge kinderen is dat natuurlijk een uitkomst. Verder is in de nabije omgeving een basisschool, een supermarkt is op fietsafstand en datzelfde geldt voor het centrum van Haaksbergen. Niet alleen bent u snel bij winkels, ook voor recreëren hoeft u niet lang op de fiets te zitten. Of het nu een bos betreft, het veen, andere natuurgebieden of de sportvelden, al deze zaken zijn snel te bereiken.

LICHTE EN RUIME EENGEZINSWONING

De woning zelf oogt licht, door de witte stenen die gebruikt zijn en dat licht zet zich binnen door. Door het grote raamoppervlak in de woonkamer aan de tuinzijde en een schuifpui aan de zijkant, komt er veel zonlicht binnen. De woonkamer is verrassend ruim. Eigenlijk is de woonkamer aan 2 zijden uitgebouwd en een grote serre, bereikbaar door de schuifpui, verbindt de woonkamer met de tuin. De achtertuin is gericht op het noordwesten en de grote zijtuin op het zuidwesten dus als u van uw werk terugkomt, kunt u nog genieten van de middag- en avondzon of op een hete zomerdag van een beetje schaduw.

De  keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen en is uitgevoerd met een hoekkeuken met inbouwapparatuur. Vanuit de hal is ook de berging te bereiken. De auto kunt u op eigen terrein kwijt en met een kleine aanpassing zou u er zelfs 2 kwijt kunnen. Dat is geen noodzaak overigens want op openbaar terrein zijn meer dan voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

4 RUIME SLAAPKAMERS, MOGELIJKHEID VOOR 5

Op de eerste verdieping zijn 3 ruime slaapkamers aanwezig. Op alle kamers is ruimte voor een 2-persoonsbed, de nodige kastruimte en een bureautje. De licht betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafel en toilet.

Op de 2e verdieping vinden we een eveneens ruime 4e slaapkamer en de nodige bergruimte. Mocht dat nodig zijn dan behoort zelfs een 5e slaapkamer tot de mogelijkheden!

KOM EENS KIJKEN IN DEZE VERRASSEND RUIME EENGEZINSWONING MET AANGEBOUWDE SERRE, EEN MOGELIJKHEID VOOR MAAR LIEFST 5 GOEDE SLAAPKAMERS EN RUIME ACHTER EN ZIJTUIN MET ZON EN SCHADUW. BEL OF MAIL VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK!

Brochure