fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Hondelink 61, Haaksbergen

Kenmerken

  • Berging
  • Carport
  • Kantoorruimte / praktijkruimte
  • Tuin

Details

UITGEBOUWD EN RUIM

Daar waar de meeste woningen in het Wolferink in de jaren ‘80 zijn gebouwd is deze woning aan de Hondelink 61 gebouwd in 1995. En ook na de bouw is er nog het nodige veranderd. Zo is er een serre aangebouwd en is de garage verbouwd tot woonruimte. Zo vinden we op de begane grond bijna 100 m² aan woonruimte!

Ruim van opzet geldt ook voor dit gedeelte van het Wolferink. Aan de achterzijde grenst de woning aan parkeerplaatsen en vinden we veel openbaar groen in de directe omgeving van het huis. Ook de basisschool en kinderdagopvang zijn in de directe omgeving van de woning gelegen. Een ideale woning en woonomgeving dus voor het hele gezin!

WOONKEUKEN, SERRE EN WERKKAMER

Vanuit de hal met trapopgang en toilet komen we in de gezellige L-vormige woonkamer. Opvallend is de vrije uitkijk de Hondelink en Klaverkamp in. De woonkeuken voorzien van inbouwkeuken met apparatuur, vinden we aan de achterzijde. Via de bijkeuken kunnen we zowel de serre in als de werkkamer met vaste kastruimte en berging, ideaal voor het werken aan huis of eenvoudig om te turnen naar slaapkamer en badkamer op de begane grond.

4 SLAAPKAMERS

Althans de oorspronkelijke indeling had 4 slaapkamers. Op dit moment vinden we 2 slaapkamers op de 1e verdieping en 1 slaapkamer op de 2e verdieping. De bijzonder riante ouderslaapkamer vinden we aan de voorzijde en die is net zo makkelijk weer te veranderen in 2 slaapkamers. De lichte badkamer is voorzien van een ligbad, douche, vaste wastafel en toilet.

Middels een vaste trap komen we op de 2e verdieping waar we naast een slaapkamer de nodige bergruimte vinden.

TUIN OP DE ZON

De diepe tuin is fraai en onderhoudsarm aangelegd en is op het zuidwesten gelegen. Zon dus, heel veel zon. En kun je daar wat minder goed tegen dan kun je lekker onder de veranda direct achter de woning plaatsnemen. Onder de veranda vinden we een buitenkeuken met vaste gasaansluiting en kraan met koud en warm water. In de tuin vinden we ook een 3 tal bergingen die de garage doen vergeten.

DE IDEALE GEZINSWONING OP EEN UITSTEKENDE LOCATIE MET VEEL GROEN! KOM KIJKEN EN PLAN EEN AFSPRAAK VOOR BEZICHTIGING.

Brochure