fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Hondelink 37, Haaksbergen [2020]

Kenmerken

  • Berging
  • Kantoorruimte / praktijkruimte
  • Tuin

Details

Mogelijkheden te over

Zo op het eerste oog zie je het er niet aan af, maar achter de voorgevel van deze woning aan de Hondelink 37 blijkt een zee aan ruimte schuil te gaan. De woning zelf is al niet krap bemeten, maar met de wachtkamer met toilet, de praktijkruimte op de begane grond en de oefenruimte en werkkamer op de 1e verdieping, zijn de mogelijkheden ‘eindeloos’.

Een uitkomst dus voor wie een groot gezin heeft, of – zoals de huidige eigenaar – een praktijk aan huis. Je zit elkaar niet snel op de lip en dat is in een periode waarin veel mensen thuis werken wel zo prettig.

Van alle gemakken voorzien

Behalve de 5 ruime slaapkamers en een werkkamer, is de woning ook nog eens luxe afgewerkt. Niet alleen de badkamer (2016) en toilet (2016), maar ook met name de keuken (2010). Deze is uitgerust met een ingebouwd koffiezetapparaat, een steamer, combimagnetron en oven, een gasfornuis, vaatwasser en afzuiging. Daarnaast is de woning ook volledig geïsoleerd. Hierdoor heeft u lage energielasten, ondanks het formaat van de woning.

Rustige omgeving

U heeft geen directe achterburen want aan de achterzijde is de woning gelegen aan het water, waarna een groenstrook en een voetpad volgen. Volop privacy dus in een prachtige, rustige en groene omgeving. Ondanks dat bevindt de basisschool zich op loopafstand, en de supermarkt is op enkele minuten fietsafstand. Ook bent u binnen vijf minuten lopen al buiten de bebouwde kom. “The best of both worlds” dus.

KORTOM EEN LUXE EENGEZINSWONING MET VOLDOENDE RUIMTE VOOR EEN GROOT GEZIN, OF VOOR WIE VANUIT HUIS KAN / WIL / MOET WERKEN! PLAN SNEL EEN BEZICHTIGING IN INDIEN U DEZE WONING NIET WILT MISLOPEN!

Brochure