fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Hondelink 183

Kenmerken

  • Inpandige garage
  • Onder architectuur
  • Tuin

Details

FANTASTISCHE LIGGING

Op één van de mooiste aan het water gelegen plekjes van Haaksbergen, staat dit unieke huis. Het is een creatief door architectenbureau Linbo ontworpen huis met verrassend veel ruimte. De handtekening van architect Van der Linde vind je overal in de woning terug. De architectuur is herkenbaar als zijnde modernistisch in de ruimste zin van het woord. Schuin geplaatste muren, leuke binnenwandjes en creatieve glasvlakken die aangenaam veel licht binnen laten. De indeling is speels, verrassend en bovenal prettig leefbaar. Over alles is nagedacht.

VEEL LICHT

U komt binnen via een hal die toegang biedt tot de woonkamer, de keuken, het toilet en de inpandige garage. De kamer van circa 60 m² geeft via grote ramen zicht op zowel de voor- als de achtertuin. Er is een rechtstreekse verbinding met de tuin en het nabije terras. De half open keuken staat in verbinding met de bijkeuken. Ook via de bijkeuken, die voorzien is van vaste kasten, loop je zo de tuin in. De tuin biedt altijd én ruimte voor de zon én voor schaduw. In hete zomers kun je heerlijk op het vlonderterras bij het water onder de boom zitten. In de tuin is jarenlang ecologisch getuinierd, het is een paradijs voor vogels. Uit eigen tuin kun je appels, kersen, allerlei bessen en bramen eten. In de tuin staat een ruime nieuwe schuur. De gehele benedenverdieping is voorzien van vloerverwarming.

ALLE RUIMTE VOOR EEN GROOT GEZIN

De bovenverdieping is indrukwekkend: 5 ruime (slaap)kamers en een studeerkamer. De ouderslaapkamer is voorzien van een hoge kastenwand. De badkamer met dubbele wastafel, een toilet, een bad en een douchecabine met regendouche is recent volledig gemoderniseerd. De bevloerde zolder kun je bereiken via een vlizotrap op de overloop. Het huis is in 2019 compleet nieuw geschilderd. Uiteraard zijn alle ramen in de woonruimtes voorzien van dubbele beglazing. Daarnaast is er sprake van spouw- muur-, en dakisolatie.

OOK BENIEUWD NAAR DIT PLAATJE? BEL ONS EN MAAK EEN AFSPRAAK VOOR BEZICHTIGING!