fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Hibbertsstraat 28

Details

CENTRUMLIGGING

Hibbertsstraat 28 ligt op loopafstand van werkelijk alle mogelijke voorzieningen. Even een boodschap doen voor het avondeten? Geen enkel probleem. Basisschool of voortgezet onderwijs? Lopend of fietsend ben je er zo! Ondanks deze centrale ligging is het een rustige plek om te wonen met in hoofdzaak bestemmingsverkeer om de deur.

EENGEZINSWONING OF BUNGALOW?

In de basis is de woning gebouwd als eengezinswoning maar de ruime aanbouw aan de achterzijde van de woning is eenvoudig om te bouwen naar een slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Vanuit de hal vinden we aan de rechterzijde een ruime straatgerichte woonkamer met fraaie parketvloer. Het kantoor is vanuit de hal maar ook vanuit de woonkamer bereikbaar en heeft een deur naar het terras aan de achterzijde van de woning. De woonkeuken vinden we aan de linkerzijde van de hal en deze kijkt uit op de tuin. De handige en bovenal koele provisiekelder wordt vanuit de keuken bereikt. De bijkeuken en garage (berging) maken evenals de woonkeuken onderdeel uit van de aanbouw.

Op de 1e verdieping vinden we naast de overloop 3 slaapkamers, waarvan 2 voorzien van vaste kastruimte en 1 voorzien van balkon en een badkamer met wastafel en bad.

De zolder is middels een vlizotrap bereikbaar en wordt gebruikt als bergzolder evenals de zolder boven de aanbouw.

TUIN RONDOM

En dat biedt alleen maar voordelen! De tuin is in hoofdzaak zuid en west gericht waardoor u de hele dag kunt genieten van de zon! Op een zonovergoten en hete dag kunt u ook gebruik maken van het terras aan de achterzijde waar voldoende schaduw te vinden is en het goed vertoeven is op een tropische dag. De poort geeft toegang naar een parkeerplaats op eigen terrein en de kavel is voldoende ruim om een garage of grote hobbyruimte te realiseren.

IS DE CENTRUMLIGGING BEPALEND VOOR U? OF DE FRAAIE UITSTRALING IN COMBINATIE MET EEN RUIME KAVEL? PLAN IN DAT GEVAL EEN AFSPRAAK VOOR EEN BEZICHTIGING!

Brochure