fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Herman van der Haarstraat 1, Haaksbergen

Kenmerken

  • Inpandige garage
  • Kantoorruimte / praktijkruimte
  • Openhaard
  • Tuin

Details

GIGA

Wat een ruimte. Deze fraaie helft van een dubbel, gelegen aan de Herman van der Haarstraat 1 in Haaksbergen, is groot, echt groot! Met een inhoud van 824 m³ en een woonoppervlakte van 220 m² kun je gerust spreken van een gigantisch huis. En ook het perceel is niet kinderachtig met een grootte van 430 m².

IDEAAL GEZINSHUIS 

Wie brengt deze woning, met de charme van vroeger, naar de moderne tijd met het comfort van nu? Bij deze woning heeft u de kans om alles naar eigen smaak in te delen en te moderniseren. Slapen op begane grond, of toch kantoorruimte? Deze tweekapper met eigen oprit, garage, kelder en een heerlijke vrij gelegen achtertuin met veel groen, is een buitenkans. Creëer zelf je ultieme droomwoning!

GENOEG OPTIES

Vanuit de hal met meterkast en toilet komen we in de L-vormige living. De living is tuingericht en je kunt die op meerdere manieren inrichten. Een grote hoekbank rondom de gaskachel of juist een kleinere bank en een grote eethoek. Het is een leuke taak om hier iets van te maken wat helemaal bij jou past. De keuken bevindt zich aan de voorkant van het huis en is ingericht met een inbouwkeuken in hoekopstelling. Op de begane grond vinden we daarnaast nog een grote extra kamer die in te richten is als slaapkamer, chillruimte, kantoor- of praktijkruimte aan huis.

Vanuit de hal kunnen we niet alleen naar de kelder maar ook naar de 1e verdieping. Laten we boven beginnen! Deze woning is, in tegenstelling tot veel woningen in de buurt, niet met 4 maar met 3 zeer royale slaapkamers uitgevoerd. Alle kamers hebben vaste kastruimte. De ook al ruime badkamer beschikt over een inloopdouche, dubbele wastafel en 2e toilet. Bent u liefhebber van een ligbad? Ook daar is meer dan voldoende ruimte voor.

Middels een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar die volledig bevloerd is en ook van daglicht is voorzien.

VOLLEDIG ONDERKELDERD

Mocht u nog kamers te kort hebben dan kunnen we daarvoor ook in de kelder terecht. Heeft u het biljart zien staan in de kelder? Deze kamer is op allerlei manieren te benutten! Bovendien zijn er nog 2 kamers te vinden in de kelder die voorheen hebben gediend als hobbyruimte/werkplaats en opslagruimte. Ook de auto kan “ondergronds” gestald worden.

RIANTE TUIN

De ruime achtertuin is gelegen op het zuidoosten en omgeven door groen. De tuin is zowel vanuit de woning als langs de woning bereikbaar. Ben je op zoek naar een rustige woonomgeving? Dan is het de moeite waard om een kijkje te nemen bij de Herman van der Haarstraat 1, een straat met voornamelijk bestemmingsverkeer, fraaie groenstroken en voldoende parkeergelegenheid. De wijk het Wolferink is een kindvriendelijke buurt met veel gezinnen. Rustig en goed bereikbaar! De ligging ten opzichte van het openbaar vervoer is gunstig. Ook met de fiets of auto ben je in vijf minuten in het centrum van Haaksbergen. Een basisschool en supermarkt liggen zelfs op loopafstand.

 

RUIMTE IN EN RONDOM DE WONING EN GELEGEN IN DE GROENSTE WOONOMGEVING VAN HAAKSBERGEN! WAT WILT U NOG MEER? BEL OF MAIL EN MAAK EEN AFSPRAAK VOOR BEZICHTIGING!

Brochure