fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Haagwinde 7

Details

FRAAIE EN KINDVRIENDELIJKE LOCATIE

Op één van de mooiste plekjes in de Hassinkbrink ligt deze leuke 2-onder-1-kapper. Met uitzicht op ‘t Raabos en aan een autoluwe straat is Haagwinde 7 bijzonder geschikt voor het jonge gezin. De wijk beschikt over alle faciliteiten die voor u van belang zijn. Met een kinderdagverblijf, basisschool en speelgelegenheden in de wijk is het prettig vertoeven. Vergeet echter ook niet het winkelcentrum van Haaksbergen dat op loopafstand van de woning ligt.

GROTER DAN U DENKT!

Laat u niet afschrikken door de schuine kap! Zowel op de begane grond als de verdiepingen is meer dan voldoende woonoppervlak. De begane grond is direct tijdens de nieuwbouw van de woning uitgebouwd ten behoeve van de keuken, achterentree, toilet bijkeuken en vaste kastruimte. Daardoor is een ruime L-vormige woonkamer ontstaan aan de straatzijde van de woning.

De dichte keuken is aan de achterzijde gelegen en voorzien van inbouwkeuken. Via de achterentree is ook de garage bereikbaar. Evenals de rest van de woning is deze in spouw gebouwd. Voor de garage vinden we een carport.

4 SLAAPKAMERS

Op de verdieping vinden we 3 ruime slaapkamers. De ouderslaapkamer is bovendien voorzien van een dakkapel. De licht betegelde badkamer is van alle gemakken voorzien. Naast de douchecabine vinden we er een ligbad, wastafel en handig 2e toilet.

Op de 2e verdieping vinden we een grote 4e slaapkamer en de nodige bergruimte.

ZONNIGE ACHTERTUIN

De achtertuin is middels een achterom bereikbaar en is onderhoudsarm aangelegd. Vanwege zijn ligging heeft u vanaf de middag volop zon in de achtertuin. Niet aan het werk maar met de benen omhoog! Genieten dus.

KINDVRIENDELIJK EN BOVENAL RUSTIG WONEN OP HET MOOISTE PLEKJE IN DE HASSINKBRINK? KOM OOK EENS KIJKEN EN PLAN EEN BEZICHTIGING!