fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Gruttostraat 1, Haaksbergen

Kenmerken

  • Badkamer op BG
  • Berging
  • Carport
  • Slaapkamer op BG
  • Tuin

Details

RUIME LEVENSLOOPBESTENDIGE EENGEZINSWONING!

Dit is je kans! Deze charmante, vrijstaande en levensloopbestendige woning met berging en carport staat op korte afstand van het centrum.  Vrij uitzicht, met winkels en alle andere voorzieningen op loop- en fietsafstand, en toch in alle rust wonen.

Bij de Gruttostraat 1 vind je alles wat je nodig hebt. De woning is zeer geschikt als eengezinswoning met 3 (nu reeds aanwezig) of zelfs 4 ruime slaapkamers en 2 badkamers, maar ook zeer geschikt voor senioren met 2 ruime slaapkamers en een badkamer op de begane grond. Deze woning is door de jaren heen netjes onderhouden met onder meer het buitenschilderwerk uitgevoerd in 2021 en een HR-combiketel van 2018 maar er is natuurlijk altijd ruimte voor verbetering en modernisering.

Wonen, baden, slapen op de begane grond, eigenlijk hoef je helemaal de trap niet meer op. De extra verdieping die je tot je beschikking hebt is prettig. Je verzamelt in de loop der jaren toch meer spullen dan je denkt. Slaapkamer of logeerkamer voor de (klein)kinderen of de ruimte voor die uit de hand gelopen hobby. Het kan allemaal!

BENEDEN WONEN OF TOCH NOG EVEN NIET?

Op de begane grond vinden we een ruime hal, meterkast, garderobe nis, toilet met fontein, complete badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en 2e toilet, een royale ouderslaapkamer, een 2e slaapkamer en een kantoor/werkkamer, grote lichte woonkamer met erker, plavuizenvloer voorzien van vloerverwarming en schuifpui, een keuken met inbouwkeuken in hoekopstelling en met apparatuur, Geïsoleerde bijkeuken met aan de voorzijde een carport en een berging aan de achterzijde met toegang tot de zonnige tuin, welke op het zuiden is gelegen.

RUIME 1 VERDIEPING

Middels de vaste trap kom je op centraal gelegen overloop welke toegang geeft tot alle ruimtes op de verdieping te weten: een 2e badkamer met douche, wastafel en toilet, een royale slaapkamer met dakvenster tuimelraam en veel bergruimte.

De royale slaapkamer is eenvoudig op te delen in twee grote slaapkamers.

TUIN OP ZUID

De tuin is gelegen op de zon. Vanaf het eerste moment dat de zon opkomt tot laat in de middag kunt u niet alleen genieten van de zon maar er is ook voldoende schaduw aanwezig. Aan de voorzijde van de woning vinden we veel gemeentelijk groen waardoor je een vrij uitzicht en bovenal privacy hebt.

IDEALE, DICHT BIJ HET CENTRUM GELEGEN, LEVENSLOOPBESTENDIGE SEMI-BUNGALOW MET VOLDOENDE RUIMTE VOOR HET GEHELE GEZIN. OOK GENIETEN VAN UW OUDE DAG? PLAN OOK EEN AFSPRAAK VOOR BEZICHTIGING!

 

Brochure