fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Goudenregen 24

Details

VOLOP RUIMTE OF TWEE WONINGEN IN ÉÉN

Wilt u graag een groot huis met veel vrijheid op een rustige locatie? Of bent u op zoek naar een huis waarbij u samen met uw ouders kunt wonen: zij gelijkvloers en u op de eerste verdieping? Deze vrijstaande woning maakt het allemaal mogelijk.

ZELFVOORZIENEND IN WATER EN ELEKTRICITEIT

Eén van de bijzondere aspecten aan deze 700 m³ tellende woning is dat hij grotendeels zelfvoorzienend is als het om water en elektriciteit gaat. Er is een eigen watervoorziening en er liggen 24 zonnepanelen op het dak om het complete huis en de garage te voorzien van stroom. Tel daarbij de glasvezelaansluiting en de ruime parkeermogelijkheden en u weet dat u van alle gemakken voorzien bent op deze locatie.

PERFECT ONDERHOUDEN EN BEVEILIGD

Als u door de toegangspoort naar binnen bent gekomen en door de voordeur loopt, komt u via de ruime hal in de woonkamer met schuifpui naar het terras. De keuken beneden is compleet ingericht inclusief inbouwapparatuur. Naast de slaapkamer beneden is er ook een badkamer met bubbelbad en grote douche zonder drempels. In de wc is ook een urinoir aanwezig.

Op de eerste verdieping is een woonkamer met balkon, keuken, 2 ruime slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en vaste wastafel. De tweede verdieping bestaat uit bergruimte.

Alles is perfect onderhouden en beveiligd tegen inbraak. Dak, vloer, ramen en garage zijn volledig geïsoleerd. De garage heeft een elektrische deur en daarnaast is er een carport voor twee auto’s.

Dat de boven- en benedenverdieping op dit moment in feite twee verschillende woningen zijn, wil natuurlijk niet zeggen dat u er geen andere plannen voor kunt bedenken. U hoeft het zelfs niet eens te verbouwen om er een slaapverdieping van te maken.

U kunt al een indruk van de woning krijgen door de video te bekijken.

BENT U ENTHOUSIAST GEWORDEN OVER DE MOGELIJKHEDEN DIE DEZE VRIJSTAANDE WONING BIEDT? BEL DAN 06-20110214 OF MAIL VOOR EEN BEZICHTIGING!

Brochure