fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Goorsestraat 52, Haaksbergen

Kenmerken

  • Balkon
  • Berging
  • Carport
  • Houtkachel
  • Overkapping
  • Tuin

Details

KARAKTERISTIEKE GEZINSWONING

Met zijn karakter nodigt deze fantastische gezinswoning aan de Goorsestraat 52 in Haaksbergen je uit om binnen te stappen en de aangename sfeer van thuis te ervaren.

Deze prachtige woning biedt een perfecte combinatie van karakter en modern comfort en is zeer goed onderhouden. De authentieke elementen zijn voor het overgrote deel bewaard gebleven! Bovendien zijn de woningen oerdegelijk gebouwd. Zo zijn de verdiepingsvloeren van beton. De fraaie donkerrode handvormsteen, de zinken goten en hemelwaterafvoeren. Gemoderniseerd maar wel met de gedachte naar de originele bouwtijd. Ideaal voor gezinnen een fijne plek om thuis te komen!

Gunstig gelegen en dicht bij alle voorzieningen, biedt deze woning een unieke kans om te genieten van het beste van het dorpsleven. Kom en ontdek zelf de mogelijkheden die deze woning te bieden heeft.

VOEL JE WELKOM!

Parkeer je auto op de oprit en loop met ons mee naar binnen. Zelfs de hal ademt sfeer. Aan de linkerzijde vinden we de toegang naar de ruime provisiekelder. In de hal vinden we de toilet en de meterkast en een fraaie trap met kenmerkende loper naar de 1e verdieping.

WOONKAMER EN WOONKEUKEN

De ruime L-vormige woonkamer vinden we aan de voorzijde van de woning. Voorheen was keuken en woonkamer één geheel. Na het uitbouwen van de woning aan de achterzijde is de keuken bij de woonkamer aangetrokken. Wat een ruimte!

Door de suitedeuren kom je in de eveneens ruime woonkeuken. De inbouwkeuken met apparatuur is geplaatst langs de lange zijde van de keuken. Had u altijd al een kookeiland willen hebben? Er is meer dan voldoende ruimte om uw droom waar te maken! Of geeft u de voorkeur aan een grote eettafel? Geen probleem. Vanuit de keuken komen we in de bijkeuken die door de huidige eigenaar gebruikt is als praktijkruimte.

LOOP JE MEE NAAR BOVEN?

Middels de prachtige trap bereik je de lichte en ruime overloop met toegang tot drie ruime slaapkamers waarvan een met balkon. De badkamer is modern en voorzien van een meubel met opgebouwde keramische wastafel, inloopdouche en een toilet. Had u graag een grotere badkamer gewild? Ook die is te realiseren in de kleinere slaapkamer aan de voorzijde.

Op de 2e verdieping vinden we een ruime voorzolder en een grote 4e slaapkamer met dakkapel. Heeft u nog een extra slaapkamer nodig? De ruime zolder is groot genoeg voor 2 slaapkamers! Boven de 2e verdieping vinden we ook nog een middels vlizotrap bereikbare vliering voor de nodige bergruimte.

ZONNEN, TUINIEREN EN GENIETEN

Via de bijkeuken kom je terecht in de verrassende achtertuin. De achtertuin biedt veel mogelijkheden, zoals het creëren van meerdere terrassen, een moestuin of speeltuin voor de kinderen. Kiezen hoeft in dit geval niet, want de tuin is groot genoeg voor allemaal! Aan de achterzijde vinden we een ruime garage in aanbouw. De gehele constructie staat, je hoeft alleen nog maar de deuren en de wanden te plaatsen.

JE KUNT ER ZOVEEL WOORDEN AAN WIJDEN ALS JE WILT MAAR DE CONCLUSIE IS DAT BEZICHTIGEN HET BESTE DE SFEER, DE RUIMTE EN DE MOGELIJKHEDEN VERTAALT. ZIEN WE JE SNEL?

Brochure