fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Geukerdijk 71, Haaksbergen

Kenmerken

  • Badkamer op BG
  • Slaapkamer op BG
  • Tuin
  • Vrijstaande garage

Details

IDEALE LIGGING

In de directe nabijheid van het winkelcentrum “De Veldmaat”, de Bonifatiuskerk, basisschool Sint Bonifatius en de Montesorischool vinden we Geukerdijk 71. Een goed onderhouden woonboerderij uit de jaren ’30 van de vorige eeuw. En ook het buitengebied van Haaksbergen, het “Grintenbosch”, voetbalvereniging, tennisvereniging en wat al niet meer liggen om de hoek. Wonen op deze plek is wonen in het centrum van de “Veldmaat”.

INDELING

Volgens goed Twents gebruik komen we achterom. Via de hal met toilet en meterkast komen we in de woonkeuken die voorzien is van een inbouwkeuken met de nodige inbouwapparatuur. Ramen aan de zijkant en achterkant zorgen voor een overdaad aan licht en een fraaie uitkijk over de Geukerdijk. Het kantoor/werkkamer en de woonkamer zijn beide aan de voorzijde gelegen en vanuit de keuken bereikbaar. Evenals de provisiekelder die onder de trap is gelegen.

SLAAPKAMER EN BADKAMER OP DE BEGANE GROND

Op de begane grond vinden we ook een ruime slaapkamer met schuifkasten en een badkamer met wastafel en doucheruimte. In de aanbouw vinden we verder een bijkeuken/achterentree met daarboven een bergzolder.

Op de 1e verdieping vinden we nog 2 ruime slaapkamers en een overdaad aan bergruimtes aan beide zijkanten.

FRAAI AANGELEGDE TUIN

Geukerdijk 71 is gelegen op een perceel van maar liefst 811 m². Er is veel aandacht besteed aan de fraai aangelegde tuin. Dat geldt overigens ook voor de woning zelf die altijd keurig netjes is onderhouden. De tuin is in hoofdzaak aan de zuidwest zijde gelegen waardoor je de gehele dag kunt genieten van de zon. En mocht de directe zon iets te veel van het goede zijn dan kun je heerlijk onder de overkapping vertoeven die tussen de woning en de garage te vinden is.

EVEN SNEL DE LAATSTE BOODSCHAPPEN DOEN OF MET DE HOND NAAR HET GRINTENBOS? DEZE WOONBOERDERIJ OP DEZE FANTASTISCHE LOCATIE MOET U ZIEN! BEL OF MAIL EN PLAN EEN AFSPRAAK VOOR BEZICHTIGING!

Brochure