fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Geukerdijk 108a

Details

BUITENAF?

Jazeker! Maar toch op fietsafstand van de kern van Haaksbergen. En dat betekent een vrij uitzicht en rust maar ook het gemak van voorzieningen in de directe nabijheid. Zo ligt het winkelcentrum in de Veldmaat en de basisschool op nog geen 2 kilometer afstand!

INDIEN GEWENST, MET WEILAND

Het perceel van de woning aan de Geukerdijk 108a is maar liefst 2.359 m² groot. Zou u graag paarden willen houden bij huis dan is dat ook geen probleem. Direct naast en achter de woning is extra grond aan te kopen met een totale grootte van circa 1,08 hectare!

RUIME WONING

En aan ruimte in de woning is ook geen gebrek. De begane grond met een oppervlak van ruim 140 m² bestaat uit een hal, woonkamer, slaapkamer, eetkamer, keuken, bijkeuken, toilet en badkamer. En laten we ook de voormalige deel niet vergeten, die (nog) niet woonruimte in gebruik is maar dat is eenvoudig te realiseren.

5 SLAAPKAMERS GEEN PROBLEEM

Op de verdieping vinden we een overloop, 2 slaapkamers, de nodige bergruimte en een grote open zolder van nog eens 80 m². Bent u met een groot gezin dan kunt u naar hartenlust nog een aantal extra slaapkamers kwijt. In de jaren ’90 is de gehele kap van de woning voorzien van een geïsoleerd dakbeschot dus u zit er al warmpjes bij!

GARAGE, BERGING EN STAL

Vanuit de deel kun je binnendoor naar de ruime (dubbele) garage die één geheel vormt met de daarachter gelegen berging en stalruime. De hele aanbouw is voorts voorzien van een zolderberging dus u kunt al uw spullen met gemak kwijt.

ZOEKT U EEN WONING MET MOGELIJKHEDEN OP EEN FRAAIE LOCATIE MET VRIJ UITZICHT EN DICHTBIJ ALLE VOORZIENINGEN? MAAK DAN EEN AFSPRAAK VOOR EEN VRIJBLIJVENDE BEZICHTIGING!