fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Frans Halsstraat 1, Haaksbergen

Kenmerken

  • Garage
  • Openhaard
  • Tuin

Details

VOLUMINEUS WOONHUIS OP RUIME KAVEL

Dit is voor jou dé kans om van dit huis jouw thuis te maken! Dit heerlijke huis staat op de hoek van de Richterstraat met de Frans Halsstraat. De ruime woonkamer met een sfeervolle open haard, woonkeuken, de 4 (slaap)kamers op de 1e verdieping, en 2 kamers op de 2e verdieping en de garage met eigen oprit aan huis maken het perfect! En stiekem worden wij ook ontzettend blij van de fijne, zonnige tuin met fruitbomen en veel privacy rondom het huis.

ZIN OM EROP UIT TE GAAN?

Ook de nabije omgeving verveelt nooit. Je woont hier namelijk met veel privacy, maar toch dicht bij het centrum van Haaksbergen met haar gezellige terrassen en dichtbij alle denkbare faciliteiten zoals winkels, scholen en sportclubs. De woning is goed bereikbaar en ligt dichtbij de uitvalswegen richting Twente en Achterhoek.

DE WONING

Eyecatcher in de entree; een grote hal met garderobe en een fraaie bordestrap naar de 1e en 2e verdieping. Tevens vindt u in de hal het toilet en de meterkast. Via de entree komt u in de tuingerichte woonkeuken met inbouwkeuken en separate provisieruimte. De ruime woonkamer, met aan 3 kanten zicht en licht is van het type doorzon en is voorzien van een open haard. Handig weetje: de muur tussen de woonkamer en keuken is niet dragend, dus u kunt er eenvoudig één leefruimte van maken van maar liefst 48 m². Verder vinden we op de begane grond een ruime garage/berging en een separate wasruimte.

ZES KAMERS!

Op de eerste verdieping vinden we een ruime overloop met de toegang tot vier kamers waarvan drie ruime slaapkamers. De vierde kamer doet dienst als kastenkamer maar kan even zo goed een werkkamer zijn. De met een lichte tegel uitgevoerde badkamer is voorzien van een ligbad, separate douche, 2e toilet en vaste wastafel.

De tweede verdieping is eveneens met een vaste trap te bereiken en bestaat uit de nodige bergruimte en nog eens twee kamers.

RIANTE TUIN

Waarvan het overgrote deel aan de achterzijde en zijkant van de woning is gelegen. Dat biedt uiteraard mogelijkheden met betrekking tot het uitbouwen van de woning. De volwassen haag rondom en de nieuwe schutting geven u ook volop privacy in de tuin. Op wisselende plekjes vindt u zon en schaduw en er is voldoende ruimte voor een trampoline, konijnenverblijf of klimrek. Het kan allemaal! Bijzonder is de aanwezigheid van een waterput in de tuin; u heeft beschikking over eigen grondwater.

Het is een buitenkans om van deze woning een ruime gezinswoning te maken waarbij er voldoende plek is voor wonen, parkeren, werken en spelen. Met deze mooie zomerse dagen, voelt een vrije avond als een weekend en ervaar je het weekend als een welverdiende vakantie.

RUIMTE, RUIMTE, RUIMTE. VEEL MEER WOORDEN HOEVEN WE HIER NIET AAN VUIL TE MAKEN. KOM KIJKEN NAAR DE MOGELIJKHEDEN DIE DEZE WONING BIEDT EN PLAN EEN AFSPRAAK VOOR BEZICHTIGING!

Brochure