fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Fazantstraat 47

Details

SFEERVOL EN KARAKTERISTIEK

Je komt binnen en voelt je direct thuis. Dat gevoel krijg je als je Fazantstraat 47 binnenstapt. In de kenmerkende stijl van de jaren ’30 van de vorige eeuw gebouwd, nabij de ruim 200 jaar oude molen “de Korenbloem”. De L-vormige woonkamer met rustieke massief houten vloer en houtkachel ademt sfeer.

MODERNE KEUKEN EN BADKAMER

De vloer van de woonkamer loopt naadloos over naar de keuken die zich in de aanbouw achter de woning bevindt. Deze is voorzien van gaskookplaat, afzuiging, oven, koelkast, vriezer en vaatwasser. In de achterentree vinden we de stookruimte, de toiletruimte en de meterkast. De moderne en ook ruime badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche “voor het hele gezin”, dito ligbad en een breed wastafelmeubel voorzien van 2 kranen.

4 SLAAPKAMERS

Op de 1e verdieping vinden we naast een overloop, 3 slaapkamers. De ouderslaapkamer is voorzien van 2 ruime vaste kasten. De 4e slaapkamer vinden we op zolder waar we zowel aan de voor- als de achterzijde een dakkapel vinden. De ruimte achter de knieschotten wordt benut als bergruimte.

RUIME BERGING EN OVERKAPPING

En bergruimte vinden we ook in de berging. De voormalige werkplaats/hobbyruimte is verbouwd tot berging van formaat en aan de tuinzijde vinden we een grote overkapping waar op menig warme zomerdag heerlijk in de schaduw kunt zitten. En dat is ook wel nodig. Van ‘s morgens vroeg tot ’s avonds laat is er zon te vinden in de omsloten tuin.

ALLE VOORZIENINGEN DICHTBIJ

Voor- en achtertuin zijn fraai en onderhoudsvriendelijk aangelegd. De achtertuin wordt afgesloten met een poort waardoor de hond of de kinderen en niet zomaar vandoor gaan. Het perceel aan de voorzijde biedt naast de siertuin voldoende plek voor één desgewenst twee auto’s. Basisschool, het centrum van Haaksbergen met al zijn winkels en wat al niet meer liggen werkelijk op loopafstand.

IDEALE EN RUSTIGE LIGGING NABIJ HET CENTRUM. KARAKTERISTIEK EN SFEERVOL. DEZE MOET JE ZIEN MAAR BOVENAL ERVAREN! BEL OF MAIL EN PLAN EEN BEZICHTIGING!

 

Brochure