fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Fazantstraat 139

Details

IDEALE LIGGING

Wat wilt u nog meer? Met de Bonifatius basisschool aan de overzijde van de straat en het winkelcentrum Veldmaat om de hoek heeft u alle voorzieningen binnen handbereik. Wat wilt u nog meer? De omsloten tuin aan de achterzijde van de woning is een ideaal speelparadijs voor kleine kinderen en als ze iets ouder zijn spelen ze aan de overzijde op het speelplein van de school.

UITGEBOUWD EN ONDERHOUDSARM

En in de woning is voldoende plek voor het hele gezin. De woning is aan de achterzijde uitgebouwd ten behoeve van de keuken. Bij de verschillende verbouwingen is een groot deel van de kozijnen vervangen door kunststof kozijnen met dubbele beglazing en zijn de gevels voorzien van Werzalith bekleding. Weinig onderhoud dus! En aan isolatie is ook gedacht. De gevel op de weerzijde bestaat ui t een dubbele spouwmuur, het dak is geïsoleerd t.p.v. de slaapkamer en overal is isolerende beglazing aanwezig.

INDELING

De uitbouw is ruimschoots voorzien van glas. Vanuit de keuken maar ook vanuit de woonkamer heeft u daardoor een prachtig zicht op de tuin. De keuken met vloerverwarming is voorzien van een inbouwkeuken met kookplaat, afzuiging, koelkast en vriezer, combimagnetron en vaatwasser. Vanuit de keuken komen we in de ruime L-vormige woonkamer met massief eikenhouten vloer en gashaard. In de hal vinden een provisiekast, de meterkast, toilet en uiteraard e trap naar de verdieping.

4 SLAAPKAMERS

Op de 1e verdieping vinden we 3 slaapkamers, de voormalige badkamer die in gebruik is als wasruimte en een lichte badkamer met douchecabine, wastafelmeubel en handig 2e toilet. De 4e slaapkamer vinden we op zolder. Ramen in de zijgevel en de dakkapel zorgen voor een overdaad aan licht. En uiteraard is er de nodige bergruimte aanwezig.

DIEPE ACHTERTUIN EN RUIME OPRIT

De omsloten achtertuin is bijna 20 meter diep. Er is dus altijd zowel zon als schaduw te vinden in de tuin dan wel onder het overdekte terras. Met schuttingen en muren is de tuin volledig omsloten. Een waar speelparadijs dus voor uw kleine kinderen. De dubbele deuren scheiden achtertuin van de grote oprit die voldoende ruimte biedt voor meerdere auto’s.

IDEALE GEZINSWONING MET VOLDOENDE RUIMTE IN EN RONDOM DE WONING! INTERESSE? BEL OF MAIL EN PLAN EEN AFSPRAAK!