fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Eppenzolder 10

Details

BUITENAF?

Jazeker! Maar toch op loopafstand van de kern van Haaksbergen. En dat betekent een vrij uitzicht en rust maar ook het gemak van voorzieningen in de directe nabijheid. Zo ligt de basisschool op nog geen 500 meter afstand!

WOONHUIS MET WEILAND

Het perceel van de woning aan de Eppenzolder 10 is maar liefst 8.715 m² groot, is rondom de woning gelegen en verdeeld in verschillende aaneengesloten weitjes. Paarden of ander kleinvee houden is dus geen probleem. De woning zelf is gebouwd in 1967 en bestaat uit een voorhuis (woning) en achterhuis (deel). Aangezien er ook nog de nodige bijgebouwen aanwezig zijn, behoort ombouw van het achterhuis naar woonruimte tot de mogelijkheden.

INDELING

Vanuit de hal rechtsaf komen we in de woonkeuken met inbouwkeuken en lopen we door naar de woonkamer. Achter de woonkamer bevindt zich een kantoor/slaapkamer op de begane grond. In de hal bevindt zich de trapopgang en aan de linkerzijde vinden we een bijkeuken, toilet en badkamer met douche en vaste wastafel. De overige ruimte bestaat uit een provisieruimte en de deel.

Op de verdieping vinden we naast de gebruikelijke overloop 3 slaapkamers. Boven de deel bevindt zich een ruime zolder die op een eenvoudige manier bij de rest van de verdieping kan worden betrokken.

DUBBELE GARAGE, BERGING EN WERKPLAATS

De werkplaats is opgebouwd uit een staalconstructie bekleed met damwandprofielen. Aan de voorzijde zitten grote schuifdeuren waardoor ook groot materiaal de werkplaats in kan. Naast de werkplaats vinden we een ruime dubbele garage en daarnaast staat nog een tuinberging.

GENIETEN VAN EEN VRIJ UITZICHT MET ALLE GEMAKKEN OM DE HOEK? KOM DAN OOK EENS KIJKEN AAN DE EPPENZOLDER 10!

 

Brochure