fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Elderingweg 4, Haaksbergen

Kenmerken

  • Badkamer op BG
  • Balkon
  • Garage
  • Paardenstal
  • Slaapkamer op BG
  • Tuin

Details

IN ÉÉN WOORD: FANTASTISCH

En op een TOP locatie

Beelden zeggen meer dan woorden. Bekijk de foto’s en vorm een oordeel. Of beter nodig: plan een afspraak voor bezichtiging en kom sfeer proeven aan de Elderingweg 4 te Haaksbergen. Het perceel en de opstallen vormen een prachtig geheel. En dat niet alleen! De ligging op loopafstand van het centrum van Haaksbergen en op korte afstand van verschillende natuurgebieden is ideaal!

PAARDENLIEFHEBBER

Het gehele perceel heeft een grootte van 6.367 m². Op het perceel zijn 2 stallen, een paardenbak en een aaneengesloten weiland aanwezig waardoor het houden van paarden tot de mogelijkheden behoort. In de directe omgeving zijn bossen (onder meer het Lankheterbos) en veengebieden (onder meer het Haaksbergerveen en Buurserzand) gelegen waar je uitstekend kunt paardrijden.

INDELING VAN DE WONING

Via de hal met trapopgang komen we in een riante woonkeuken met inbouwkeuken. Wat direct opvalt is het weidse uitzicht over je eigen domein. En dat geldt eigenlijk voor alle leefruimtes die in de woning aanwezig zijn. Afwerking en uitstraling van de woning zijn uitstekend in balans wat ook in de woonkamer tot uiting komt. Volop sfeer met een vloer van gebakken klinkers en een open haard die tijdens het branden de CV ondersteunt. Verlengstuk van de woonkamer is de serre waar het lekker vertoeven is achter het glas. Buiten en toch binnen.

Op de begane grond vinden we verder een ruime slaapkamer en een badkamer met douche en wastafel. Via een gang met veel kastruimte komen we in de bijkeuken/achter entree van de woning.

Nog 3 slaapkamers vinden we op de verdieping waar we verder een ruime overloop aantreffen met verschillende bergruimtes en vaste kasten.

RELAXEN

Maar dan zijn we er nog niet. Op de verdieping boven de serre en de woonkamer is een extra kamer te gebruiken als werkkamer of chillruimte. En in de loggia kun je heerlijk tot rust komen en genieten van het geboden uitzicht.
En dat kan ook buiten in de fraai aangelegde tuin rondom de woning. Direct achter de woning vinden we een ruim terras met een heerlijke overdekte zit. Een tweede overkapping “de hooiroede” biedt plaats aan een jacuzzi en ligstoelen. Mocht je nog niet tot rust komen in deze fraaie omgeving dan gaat je dat hier zeker wel lukken.

BERGRUIMTE TE OVER

Onder andere in garage/werkplaats die gecombineerd is met de stalruimte en carport. Boven garage en carport is een grote zolderberging gelegen. Aan de rand van het perceel gelegen kapschuur bied ruimte aan al het tuin gereedschap.

WE KUNNEN NOG WEL EVEN DOORGAAN MAAR U MOET HET ZELF BELEVEN! BEL OF MAIL EN MAAK EEN AFSPRAAK VOOR BEZICHTIGING.