fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Egelantier 11, Haaksbergen

Kenmerken

  • Garage
  • Tuin

Details

ELEGANTE 2-ONDER-1-KAPPER

Aan de Egelantier 11 te Haaksbergen. De woningen aan de Egelantier kenmerken zich door de wisselde gevels en dakvormen waardoor een fraai karakteristiek straatbeeld is ontstaan. De straat zelf bestaat uit brede groenstroken en een laan van bomen aan weerszijden van de weg en is gelegen in de mooiste wijk van Haaksbergen met volop groen, een basisschool en volop speelgelegenheden. Een ideale wijk voor een jong gezin. En het huis zelf heeft precies dat wat je als gezin zou wensen.

IDEALE INDELING

Op de begane grond vinden we bijvoorbeeld een royale L-vormige woonkamer met vrij uitzicht het buitengebied in. Aan de achterzijde ligt een royale woonkeuken met openslaande deuren naar de achtertuin. De keuken is ingericht met een inbouwkeuken in hoekopstelling en is onder andere voorzien van een Boretti fornuis. Tussen garage en keuken is de ruime bijkeuken gelegen met meer dan voldoende ruimte voor de wasmachine, handig keukenblok met spoelbak en kastruimte voor proviand.

VERDIEPT AANGELEGDE RUIME GARAGE

Een verhaal op zich is de aangebouwde stenen garage. Met een afmeting van bijna 7,5 x 3,5 meter is de garage bijzonder ruim te noemen. In de garage, die verdiept is aangelegd, is ruimte voor een brug. Mocht u een andere invulling willen geven dan is dat uiteraard ook mogelijk. Voorts vinden we op de begane grond uiteraard een hal met trapkast, meterkast en moderne toiletruimte.

4 RUIME SLAAPKAMERS

Op de 1e verdieping vinden we 3 ruime slaapkamers. De badkamer bestaat uit een royale inloopdouche, ligbad, zwevend toilet en wastafelmeubel. Op zolder bevindt zich een ruime 4e slaapkamer, eventueel voldoende ruimte voor een 5e slaapkamer en uiteraard de nodige bergruimte.

TUIN OP ZUIDWEST MET OVERKAPPING

De achtertuin is bijzonder fraai op de zon gelegen. De omsloten tuin is onderhoudsarm aangelegd. De tuinmuur is voorzien van een poort zodat de tuin ook achterom is te bereiken. Aan de rechterzijde treft u geen buren maar een brede groenstrook met waterpartij waardoor je kunt genieten van de vrije ligging.

VOLGENS MIJ VOLDOENDE REDENEN OM EEN KIJKJE TE KOMEN NEMEN BIJ DEZE BOVENAL COMPLETE EN PRACHTIG GELEGEN 2-ONDER-1-KAPWONING

Brochure