fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Duizendblad 48, Haaksbergen

Kenmerken

  • Badkamer op BG
  • Balkon
  • Inpandige garage
  • Kantoorruimte / praktijkruimte
  • Openhaard
  • Slaapkamer op BG
  • Tuin

Details

FRAAIE RIETGEDEKTE VILLA

Uitstraling? Reken maar van YES. Op Duizendblad 48 is misschien wel het mooiste huis van de Hassinkbrink gelegen. Alles klopt aan deze onder architectuur gebouwde en met riet gedekte villa. De fraaie rood-bruin gemêleerde gevelsteen, koperen dakgoten, keramische nokvorsten, de doorgemetselde schoorsteen en ga zo maar even door.

UITSTEKENDE LIGGING

En laten we ook de ligging aan het einde van dit doodlopende straatje niet vergeten. In het hart van de gewilde Hassinkbrink en omgeven door gemeentelijk groen is het genieten van de rust en privacy. De kinderen kunnen zonder gevaar buitenspelen op straat of op één van de vele speelterreinen in de buurt. Kinderdagverblijf en de basisschool liggen om de hoek en ook het Haaksbergse centrum ligt op nog geen 5 minuten fietsen van de woning.

SLAAPKAMER EN BADKAMER BEGANE GROND

Op de begane grond bevinden zich naast de gebruikelijke ruimtes ook een slaapkamer en badkamer. De luxe badkamer biedt plaats aan en douchecabine met bodyjets, verlichting en handdouche, ligbad, toilet en wastafelmeubel. De slaapkamer, gelegen op de schaduwzijde van de woning, heeft vaste kastruimte. Uiteraard is deze slaapkamer uitstekend te gebruiken als thuiswerk kantoor.

De L-vormige met zonovergoten woonkamer is gelegen aan de zuidwestzijde van de woning en is voorzien van gaskachel en massief houten vloer. De woonkamer kijkt over de achter en zijkant van de rondom de woning gelegen tuin.

WOONKEUKEN EN DUBBELE INPANDIGE GARAGE

De woonkeuken vormt de verbinding tussen hoofd en bijgebouw en is voorzien van inbouwkeuken met allerhande apparatuur. Aan de achterzijde vinden we een grote schuifpui die toegang biedt tot het achter de woning gelegen overdekte terras. Via de achterentree/bijkeuken met kelderkast komen we in de ruime dubbele en geïsoleerde garage die is uitgerust met sectionaal deuren.

MEERDERE SLAAPKAMERS EN TWEEDE BADKAMER

Op de eerste verdieping vinden we 2 bijzonder ruime slaapkamers welke beide voorzien zijn van vaste kastruimte. De slaapkamer aan de voorzijde heeft bovendien een loggia over de volle breedte. De tweede badkamer bestaat uit een vrijwel volledig ronde inloopdouche, wastafel en toilet.

Boven de aanbouw vinden we een hele ruime, eveneens vanaf de overloop toegankelijke, zolderkamer. Met een vloeroppervlak van ruim 60 m² zijn er eenvoudig meerdere ruimtes te realiseren waarbij te denken valt aan een chillruimte, sportzaaltje, thuisbioscoop of meerdere extra slaapkamers.

Meer dan voldoende bergruimte vinden we op de middels een vlizotrap bereikbare bergzolder op de tweede verdieping.

ENERGIELABEL A

En dat betekent dat de woning energiezuinig is! De woning is uiteraard volledig voorzien van muurisolatie en dubbele beglazing. En goed beschouwd is het dak dubbel geïsoleerd met een afwerking van riet op het reeds geïsoleerde dakbeschot. Ook de begane grondvloer van het woongedeelte is volledig geïsoleerd. Lage energielasten dus voor deze uitermate fraaie villa.

MET EEN WOONOPPERVLAKTE VAN RUIM 200 m² EN EEN UITSTRALING WAAR JE U TEGEN ZEGT MOET U EEN KEER KOMEN KIJKEN. PLAN EEN AFSPRAAK VOOR BEZICHTIGING!

 

Brochure