fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Duinroos 8

Details

BIJZONDER RUIM

Dat is Duinroos 8 zeker. De royale L-vormige living met parket (dat ook op de verdieping is terug te vinden), uitgebouwde woonkeuken aan de achterzijde, 4 slaapkamers op de verdieping en de mogelijkheid voor 1 of zelfs 2 slaapkamers op de 2e verdieping kun je spreken van een grote eengezinswoning.

De woning is gebouwd in de kenmerkende jaren ’30 stijl. De grote overstekken van het schilddak, de fraaie dieprode baksteen en ook de kozijnen ademen deze fraaie stijl. Ook binnen is deze stijl door te zetten. Suite deuren tussen de woonkeuken en woonkamer zouden zeker een optie kunnen zijn.

MODERNE BADKAMER EN INBOUWKEUKEN MET EILAND

In die woonkeuken kan met gemak een eettafel voor 6, 8 of zelfs 10 personen staan. Voorts vinden we er een inbouwkeuken met spoeleiland en voorzien van kookplaat, afzuiging, koelkast, vaatwasser, magnetron en separate oven.

Op de verdieping vinden we naast 4 slaapkamers, de kleinste wordt vaak gebruikt als inloopkast ten behoeve van de ouderslaapkamer, een moderne badkamer met inloopdouche, hoekbad, brede wastafel en handig 2e toilet.

ENERGIEZUINIG

Anders dan de slecht geïsoleerde woningen uit de vorige eeuw heeft deze woning energielabel A. De woning is uiteraard volledig geïsoleerd en er is voldoende ruimte voor zonnepanelen op de zonzijde van de woning. Dat alles zorgt voor lage energielasten op een bijzonder ruime woning.

FRAAIE LIGGING

De ligging in de Hassinkbrink is uitstekend. Met zijn vele openbare groen, speelterreinen, basisschool en kinderopvang is de wijk bijzonder geschikt voor gezinnen met kinderen. En heeft u echt jonge kinderen? Dan is spelen in de achtertuin ook een optie want deze is bijzonder ruim.

GARAGE EN CARPORT

Uiteraard kunt u de in de garage kwijt maar de handige carport is wellicht een betere optie? Overigens heeft u altijd voldoende parkeerplek want de oprit is ruim genoeg voor minimaal 3 auto’s

IS UW INTERESSE GEWEKT? BEL OF MAIL IN DAT GEVAL VOOR EEN VRIJBLIJVENDE BEZICHTIGING!!

Brochure