fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Drepsenkamp 7, Haaksbergen

Kenmerken

  • Garage
  • Tuin

Details

KINDVRIENDELIJKE LIGGING

Deze twee-onder-één-kapper aan de Drepsenkamp 7 is gelegen aan een bijzonder rustig straatje in het Wolferink. Ook de basisschool en diverse speelplaatsjes liggen op korte afstand van de woning. Ideaal dus voor gezinnen met kinderen of starters op de woningmarkt.

FRAAIE UITSTRALING

De woning heeft een kenmerkende schildkap en leuke uitbouw ter hoogte van de voordeur. Aan de rechterzijde is een diepe garage van maar liefst 7,5 meter gelegen met daarvoor een ruime oprit met voldoende ruimte voor 2 auto’s.

UITGEBOUWD

Aan de achterzijde van de woning is een uitbouw geplaats waar we de inbouwkeuken met apparatuur vinden. Hierdoor is een ruime L-vormige woonkamer ontstaan die voorzien is van een massief eikenhouten vloer. Onder de trap bevindt zich een ruime bergkast. Via de hal met toilet en garderobenis komen we op de eerste verdieping.

Op deze verdieping vinden we een drietal ruime slaapkamers en een gemoderniseerde badkamer met inloopdouche voorzien van glazen wanden en regendouche, wastafel en 2e toilet.

De tweede verdieping is volledig in gebruik als zolderberging en is bereikbaar middels een vlizotrap.

DIEPE OMSLOTEN ACHTERTUIN

De achtertuin is fraai aangelegd met verschillende terrassen op zowel de zon als in de schaduw. Opvallend is de grote mate van vrijheid in de tuin. De tuin is omsloten en uiteraard vanuit de woning maar ook door de garage achterom bereikbaar.

DEZE WONING MET POTENTIE, LEUKE UITSTRALING EN FRAAIE LIGGING EEN KEER BEZICHTIGEN? BEL OF MAIL ONS VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK!

Brochure