fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

De Volmer 3

Details

LEVENSLOOPBESTENDIG

Eigenlijk was de bouwer destijds zijn tijd al ver vooruit. Destijds werden de woningen “doorgroeiwoningen” genoemd. Ruime eengezinswoningen met (de mogelijkheid voor) een slaapkamer en badkamer op de begane grond.

EN RUIME EENGEZINSWONING

Naast de gebruikelijke ruimtes als de hal, meterkast en toilet, woonkamer en keuken vinden we ook een extra hobbykamer/kantoor/chillruimte en een badkamer op de begane grond. De badkamer op de begane grond is vanuit de hal bereikbaar en beschikt over aansluitingen voor een douche en wastafel.

UITBOUW

De hobbykamer vinden we in de volledig nieuw gebouwde uitbouw die niet alleen de begane grond maar ook de ruimte op de verdieping vergroot! De uitbouw is volledig geïsoleerd en ook op de verdieping voorzien van een betonvloer. De gevels zijn voorzien van onderhoudsarm materiaal en tijdens de verbouwing zijn ook de nodige kozijnen vernieuwd en voorzien van dubbele beglazing.

4 SLAAPKAMER EN 2 BADKAMERS

Naast de reeds genoemde badkamer op de begane grond vinden we een 2e zeer ruime badkamer op de 1e verdieping. Deze badkamer beschikt over een douchecabine en wastafelmeubel en er is voldoende ruimte voor een ligbad. De slaapkamers zijn ruim en alle kamers beschikken over vaste kastruimte. Op de overloop vinden we voorts een apart toilet.

Op de 2e verdieping vinden we een zolderberging. Tezamen met de garage, welke voorzien is van een roldeur, op de begane grond is er voldoende bergruimte aanwezig. Laten we ook de aparte fietsenberging naast de garage niet vergeten.

OMSLOTEN TUIN

En op het westen gelegen. Dat betekent dat u vanaf het middaguur volop van de zon kunt genieten. De tuin is volledig omsloten maar een achterom is eenvoudig te realiseren. Vanuit de woning kun je zowel via de schuifpui in de woonkamer en de loopdeur in de chillruimte de tuin in!

INTERESSANT VOOR STARTERS, GEZINNEN EN SENIOREN! OOK BENIEUWD NAAR DE RUIMTE IN DEZE LEVENSLOOPBESTENDIGE WONING? KOM KIJKEN EN PLAN EEN AFSPRAAK VOOR BEZICHTIGING!