fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

De Els 12, Haaksbergen

Kenmerken

  • Air Conditioning
  • Carport
  • Inpandige garage
  • Openhaard
  • Sauna
  • Tuin
  • Zwembad

Details

UITGEBOUWD

Af! Dat is De Els 12 in een notendop. De woning is de afgelopen jaren uitgebouwd en gemoderniseerd. Niet alleen de woning maar ook de tuin, omheining en de terrassen zijn aangepakt. En last but not least: een verwarmd buiten zwembad!

Onze rondgang begint in de entree. Aan de rechterzijde vinden we de ruime betegelde garage waar ook de wasmachine zijn plek vindt. Aan de linkerzijde vinden we de woonkeuken met een U-vormige inbouw-keuken voorzien van allerhande apparatuur en kookeiland. Er is ook voldoende ruimte voor een 6-persoons eettafel.

GEMODERNISEERD

Via de suitedeuren komen we in de gezellige woonkamer met tuindeuren naar het terras en open haard. Het vele glas in de erker zorgt voor een lekker lichte ruimte met uitzicht op de fraaie tuin. Woonkamer, keuken, hal en toilet hebben een fraaie keramische parketvloer met vloerverwarming voor het nodige comfort.

We vervolgen onze route naar de hal met trapgang, meterkast en toilet en komen in de kantoorruimte. Onder de hal bevindt zich overigens ook nog een provisiekelder.

ROYALE SLAAPKAMERS EN BADKAMER MET SAUNA

Net als de overloop zijn ook de 3 slaapkamers en de badkamer royaal te noemen. De droom van elke vrouw, de walk-in closet, vinden we bij de ouderslaapkamer. Nog een droom wellicht, de sauna, vinden we in de badkamer waar ook een ligbad, inloopdouche, 2 wastafels en een 2e toilet te vinden zijn.

Een eveneens ruime 4e slaapkamer vinden we op de 2e verdieping.

ZWEMBAD

In de fraai aangelegde en omheinde tuin vinden we een heus zwembad, verwarmd middels een lucht-water warmtepomp. De tuin is gelegen op het zuiden en westen zodat u verzekerd bent van zon. Schaduw vindt u op het overdekte terras naast het zwembad. Direct achter de woning vinden we nog een gezellig terras met open haard. De Els is bovendien kindvriendelijk. Er is geen doorgaand verkeer en  de basisschool bevindt zich op korte afstand, evenals het centrum van Haaksbergen.

MEER KUNT U ZICH NIET WENSEN! MODERN, ROYAAL, GOED ONDERHOUDEN EN VAN ALLE GEMAKKEN VOORZIEN. KOM OOK EENS KIJKEN EN PLAN EEN BEZICHTIGING!

 

[NB Om een goede indruk te krijgen van de fraaie tuin, hebben we de zomerfoto’s geplaatst.]