fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

De Akker 23, Haaksbergen

Kenmerken

  • Balkon
  • Berging
  • Garage
  • Tuin

Details

GIGAGUNSTIGE LIGGING

Deze op loopafstand van het gezellige centrum Haaksbergen gelegen, twee-onder-een-kapwoning staat te koop! De centrale ligging, de voorzieningen, basisschool en buitengebied op loopafstand,  maakt dit tot een prachtige plek. De verzorgde woning is ideaal voor jong en oud. De woning beschikt over een ruim perceel, een eigen oprit, vrijstaande stenen berging en vrijstaande houten garage. Met een kleine dosis liefde en wat tijd, heb je een fantastische woning!

ACHTER DE VOORDEUR

U komt binnen in de hal en hier vinden we direct het toilet en de provisiekelder. Als je in de woning rondloopt zal je verbaasd zijn over ruimte. De zon schijnt overigens lekker naar binnen want zowel aan de voorzijde, zijkant en achterzijde zijn grote raampartijen. De keuken is voorzien van een lichte inbouwkeuken met granieten aanrechtblad en inbouwapparatuur. De keuken is deels open en dit zorgt voor een ruimtelijk gevoel.

BOVEN

De overloop biedt toegang tot drie ruime slaapkamers alle met een vaste kast. De grote slaapkamer aan de achterzijde heeft ook nog een balkon. De 4e slaapkamer is omgebouwd naar een ruime, licht betegelde badkamer met ligbad, separate doucheruimte, handig 2e toilet en vaste wastafel. De voormalige badkamer zou met een kleine aanpassing gebruikt kunnen worden als wasruimte of inloopkast.

De 2e verdieping is te bereiken met een vaste trap. Deze verdieping wordt gebruikt als zolderberging maar is uiteraard ook te verbouwen tot een riante 4e slaapkamer.

GENIETEN

De leuk aangelegde tuin biedt veel privacy. Aan zon en schaduw is geen gebrek. De kavel is ruim en uitstekend benut. Achter in de tuin vinden we een vrijstaande garage/berging. Parkeren is dus geen probleem!  Direct achter de woning staat een vrijstaande stenen berging die altijd droog te bereiken is door de handige overkapping. De stenen berging is daarmee het verlengde van de woning en deze doet dient als bijkeuken. De ruimte is verwarmd en er zit onder meer een aansluiting voor de wasmachine.

Kom kijken naar dit leuke huis met zijn vele pluspunten! Bel of mail en maak een afspraak voor bezichtiging!

Brochure