fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Cornelis Trooststraat 82, Haaksbergen

Kenmerken

  • Berging
  • Tuin
  • Vrijstaande garage

Details

Omgeven door groen

Wat een rust! Daar waar kinderen rustig buiten kunnen spelen zonder gehinderd te worden door voorbij scheurende auto’s. Genieten van de vogels die alom vertegenwoordigd zijn. Dit gedeelte van Haaksbergen staat bekend vanwege het vele openbare groen in de wijk. Met plantsoenen, speelgelegenheden en een basisschool in de buurt is de ligging van deze woning uitermate kindvriendelijk. De achterzijde en garage zijn met de auto te bereiken en de voorzijde is gelegen aan de Watersteeg, een fiets-/wandelpad.

Met garage en berging

Zoals reeds gezegd vinden we de garage aan de achterzijde. De garage meet 5,6 x 2,7 en heeft een elektrische sectionaaldeur met afstandsbediening en een handige bergzolder. Aan de voorzijde van de woning vinden we nog een handige fietsenberging. Via deze berging komen we in de hal met meterkast. Als we doorlopen komen we in de half open keuken met L-vormige inbouwkeuken voorzien van gaskookplaat, afzuiging, koelkast, magnetron (2018), oven en vaatwasser (2018). Vanuit de keuken kijk je uit over het immense plantsoen aan de voorzijde van de woning. De woonkamer vinden we aan de achterzijde die op het zuidoosten is gelegen.

4 slaapkamers

Boven vindt u 3 slaapkamers (waarvan 2 ruim) en een moderne badkamer (2018) voorzien van douche, wastafel en toilet. De 4e slaapkamer is te vinden op zolder waar ook de nodige bergruimte aanwezig is.

Huren is duurder

Het kopen van een woning is een hele stap. Maar wat nu als kopen goedkoper is dan huren? En daarnaast ook nog vermogen opbouwt vanwege de verplichte aflossing! Mooier kan het niet zijn. En dan is het ook handig dat je energielasten ook laag zijn. Cornelis Trooststraat 82 is voorzien van dak- en muurisolatie en gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing. Warm water en verwarming worden verzorgd door een Nefit HR-ketel. Met de kap op zuidoost is het plaatsen van zonnepanelen ook een goede optie.

ZEER COMPLETE EN BETAALBARE EENGEZINSWONING COMPLEET MET GARAGE EN BERGING. KOM KIJKEN EN LAAT U VERRASSEN

 

Brochure