fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Carel Fabritiusstraat 32

Details

OMGEVEN DOOR GROEN

Wat een rust! Daar waar kinderen rustig buiten kunnen spelen zonder gehinderd te worden door voorbij scheurende auto’s. Genieten van de vogels die alom vertegenwoordigd zijn. Dit gedeelte van Haaksbergen staat bekend vanwege het vele openbare groen in de wijk. Met plantsoenen, speelgelegenheden en een basisschool in de buurt is de ligging van deze woning uitermate kindvriendelijk.

UITGEBOUWD

En ook binnen is meer dan voldoende ruimte voor een gezin met kinderen of starters met grote plannen. De woning is aan 2 zijden uitgebouwd. De aan de tuinzijde gelegen woonkamer is met ruim 2 meter uitgebouwd waardoor je kunt spreken van een royale woonkamer. De schuifpui over de volle breedte geeft u uitstekend zicht op de diepe tuin. De fraaie gashaard zorgt voor de nodige sfeer. In de handige uitbouw aan de zijkant kunt u een computer of werkplek kwijt.

De moderne inbouwkeuken (2019) voorzien van inductiekookplaat, afzuiging, vaatwasser en oven is aan de voorzijde gelegen waar vandaan u uitkijkt over het plantsoen. Ook de hal en de onlangs omgevormde berging tot salon zijn aan de voorzijde gelegen.

4 SLAAPKAMERS

Boven vindt u 3 ruime slaapkamers, alle voorzien van kunststof kozijnen, en een badkamer voorzien van ligbad, wastafel en toilet. De 4e slaapkamer is te vinden op zolder waar ook de wasmachine en de nodige bergruimte aanwezig is.

TUIN MET ACHTEROM

De woning is weliswaar gelegen aan de Carel Fabritiusstraat maar is ook bereikbaar via de Emanuel de Wittestraat en de Cornelis Trooststraat waar meer dan voldoende parkeerruimte is voor uw auto. De diepe tuin zorgt ervoor dat u zowel in de zon als schaduw kunt gaan zitten. Handig is ook de deels overkapte ruimte aan de zijkant waardoor u makkelijk over eigen terrein voor en achter het huis kunt komen.

LAAT U EENS VERRASSEN DOOR DEZE RUIME EENGEZINSWONING!