fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Buurserstraat 129

Details

PRACHTIGE NATUURLIJKE OMGEVING

En toch dichtbij het centrum! Vanuit de woonkamer kijkt u aan de voorzijde uit over de fraaie es en aan de achterzijde over de weilanden. Via het nabijgelegen voetpad loopt u, al dan niet met hond, direct de vrije natuur in. Het Witte veen, de Spaanse schans, Buurserbeek en Galgenslat liggen op loopafstand!

KARAKTERISTIEK EN TOCH NIEUW

De oorspronkelijke woning dateert uit de jaren ’30 van de vorige eeuw. Na een grondige verbouwing in 1967 is in stijl midden jaren ’90 een volwaardige eengezinswoning aangebouwd. En dat betekent tevens dat het grootste gedeelte voorzien is van vloer-, muur- en dakisolatie, kunststof kozijnen en dubbel glas!

WOONOPPERVLAK VAN BIJNA 200 m²

En dat uit zich bijvoorbeeld al in de royale en bijzonder lichte woonkamer van maar liefst 70 m². De voorkamer met gezellige haard kijkt uit over de Es en de achterkamer vormt één geheel met de achtertuin door de dubbele tuindeuren!

De keuken is voorzien van een inbouwkeuken met apparatuur en aan de voorzijde vinden we in het oorspronkelijke gedeelte een speelkamer/kantoor welke in gebruik is als waskamer alsmede een hal met trapopgang en toilet.

SLAAPKAMER EN BADKAMER BEGANE GROND

Ook vanuit de slaapkamer loopt u zo de achtertuin in. De badkamer is vanuit de slaapkamer bereikbaar en is voorzien van een ligbad, inloopdouche, toilet en groot meubel met 2 wastafels. Op de verdieping vinden we 4 (slaap) kamers waarvan 2 met loggia (inpandig balkon). De 2e eveneens met een lichte tegel betegelde badkamer bestat uit een ligbad, douche, toilet en wastafelmeubel met 2 wastafels.

De ruime overloop met vaste kastruimte zou ook uitstekend dienstdoen als speelkamer of kantoor. Boven de 1e verdieping vinden we nog een ruime zolderberging.

RUIMTE

Niet alleen in de woning maar ook buiten is voldoende ruimte. De fraai aangelegde achtertuin loopt naadloos over in de achter de woning gelegen landerijen. De tuin is middels een achterom maar natuurlijk ook vanuit de woonkamer en slaapkamer bereikbaar en biedt u naast zon en schaduw ook de nodige privacy. De auto vindt zijn plek onder de carport of desgewenst op de oprit waar even gemakkelijk nog 2 of 3 auto’s zouden kunnen staan.

BIJZONDER RUIM EN FRAAI GELEGEN HALFVRIJSTAANDE EENGEZINSWONING OF SEMI-BUNGALOW. MET Z’N TWEETJES OF EEN HEEL GEZIN? GEEN PROBLEEM. KOM OOK EENS EEN KIJKJE NEMEN EN PLAN EEN AFSPRAAK VOOR BEZICHTIGING!

Brochure