fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Buurserstraat 129, Haaksbergen

Kenmerken

  • Badkamer op BG
  • Balkon
  • Kantoorruimte / praktijkruimte
  • Slaapkamer op BG
  • Tuin

Details

PRACHTIGE NATUURLIJKE OMGEVING

En toch dichtbij het gezellige centrum van Haaksbergen! Vanuit de woonkamer kijkt u aan de voorzijde uit over de fraaie es en aan de achterzijde over de weilanden. Via het nabijgelegen voetpad loopt u, al dan niet met hond, direct de vrije natuur in. Het Witte veen, de Spaanse schans, Buurserbeek en Galgenslat liggen allemaal op loopafstand!

KARAKTERISTIEK EN TOCH NIEUW

De oorspronkelijke woning dateert uit de jaren ’30 van de vorige eeuw. Na een grondige verbouwing in 1967 is in stijl midden jaren ’90 een volwaardige eengezinswoning aangebouwd. En dat betekent tevens dat het grootste gedeelte voorzien is van vloer-, muur- en dakisolatie, kunststof kozijnen en dubbel glas!

In 2020 zijn, voor een nog betere isolatie, de gevels van de woning volledig voorzien van Thermofoam, maar is de woning ook van binnen grondig gemoderniseerd, waaronder de spiksplinternieuwe keuken met Siemens inbouwapparatuur.

WOONOPPERVLAK VAN RUIM 200 m²

Ruimte, ruimte en nog meer ruimte! En dat begint al in de royale en bijzonder lichte woonkamer van maar liefst 70 m². De voorkamer met gezellige haard kijkt uit over de Es en de achterkamer vormt één geheel met de achtertuin door het vele glas en de dubbele tuindeuren!

De nieuwe keuken is voorzien van een inbouwkeuken met Siemens apparatuur en aan de voorzijde vinden we, in het oorspronkelijke gedeelte van de woning, een kantoorruimte alsmede een hal met trapopgang en toilet.

SLAAPKAMER EN BADKAMER OP DE BEGANE GROND

Op de begane grond vindt u ook nog een ruime slaapkamer, van waaruit u toegang heeft tot de achtertuin, en een en-suite badkamer. De eigentijdse badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, toilet en groot wastafelmeubel met 2 wastafels. De slaapkamer is overigens ook prima te gebruiken als kantoorruimte, speelkamer of fitnessruimte.

4 SLAAPKAMERS EN EEN BADKAMER OP DE 1e VERDIEPING

Op de bovenverdieping vindt u nog eens 4 (slaap)kamers, waarvan 2 met loggia (inpandig balkon), en een badkamer. De licht betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, douche, toilet en wastafelmeubel met 2 wastafels.

De grote overloop beschikt over vaste kastruimte, en zou dankzij zijn ruime opzet ook uitstekend dienstdoen als speelkamer of werkplek. Boven de 1e verdieping bevindt zich ook nog een ruime zolderberging, welke loopt over de gehele lengte van de woning.

RUIMTE

Niet alleen in de woning maar ook buiten is voldoende ruimte. De fraai, en in juni 2021 compleet nieuw, aangelegde achtertuin (onderhoudsvrij) loopt naadloos over in de achter de woning gelegen landerijen. De tuin is zowel middels een achterom als ook vanuit de woon- en slaapkamer bereikbaar. Hier kunt u ultiem genieten van de zon en schaduw, maar ook van de nodige privacy. Tijdens een regenachtige dag kunt u plaatsnemen in de nieuwe overkapping met berging, wat maakt dat u het gehele jaar door ontspannen kunt genieten van het uitzicht.

Ook de onderhoudsvrije voortuin is dit jaar compleet opnieuw aangelegd. Hier parkeert u uw auto veilig en beschut onder de carport of desgewenst op de oprit waar even gemakkelijk nog 2 of 3 auto’s zouden kunnen staan.

BIJZONDER RUIM EN FRAAI GELEGEN HALFVRIJSTAANDE EENGEZINSWONING OF SEMI-BUNGALOW. MET Z’N TWEETJES OF EEN HEEL GEZIN? GEEN PROBLEEM. KOM GERUST EEN KIJKJE NEMEN EN PLAN EEN AFSPRAAK VOOR BEZICHTIGING!

Video

Brochure