fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Bosweg 2

Details

FRAAIE LIGGING

Te midden van bos en weilanden in het buitengebied en toch op maar 5 fietsminuten van de basisschool gelegen eengezinswoning! En op maar enkele autominuten van Haaksbergen, Enschede, A35 en A1. De Bosweg is afgesloten voor doorgaand autoverkeer. Op de fiets echter bent u en uw kinderen binnen enkele minuten veilig en wel bij de Trefkoel, voetbalvereniging en basisschool in de kern van Buurse. En laten we ook de diverse natuurgebieden en de Buurserbeek niet vergeten die op loop- en fietsafstand van de woning zijn gelegen.

SLAAPKAMER EN BADKAMER BEGANE GROND

We spreken weliswaar over een eengezinswoning maar deze woning heeft ook een royale master bedroom annex badkamer op de begane grond. De badkamer biedt plaats aan een ligbad, separate douche, wastafel en toilet. De L-vormige woonkamer bestaande uit een zithoek met houtkachel en eethoek met schuifpui naar het terras beslaat een oppervlak van maar liefst 50 m². De dichte keuken met U-vormige inbouwkeuken is voorzien van apparatuur en de bijkeuken met aansluitingen voor witgoed is vanuit de keuken bereikbaar. Uiteraard vinden we ook een hal, meterkast en toilet op de begane grond.

5 SLAAPKAMERS

Naast de master bedroom op de begane grond vinden we op de 1e verdieping nog eens 4 royale slaapkamers en een 2e badkamer. Deze badkamer is voorzien van een douche, 2 wastafels en 3e toilet! Op alle slaapkamers is ruimte voor een 2-persoonsbed, kastruimte en een bureau. Eigenlijk spreken de cijfers voor zich, de inhoud van de woning is 640 m³ en een woonoppervlakte van meer dan 200 m². Meer dan voldoende ruimte dus voor het hele gezin!

GARAGE, CARPORT, HONDENKENNEL EN OVERKAPPING

In 2002 is niet alleen de woning uitgebouwd en gemoderniseerd maar is er ook een ruime vrijstaande stenen garage gerealiseerd op het perceel. De garage is voorzien van elektriciteit, verwarming en wateraansluiting en een ruime zolderberging. Naast de garage is onlangs een fraaie glazen carport gebouwd. Dat de eigenaar hondenliefhebber is mag wel duidelijk zijn. Er is op het perceel een hondenkennel aanwezig met geïsoleerde vloer en wanden. Uiteraard is deze opstal eenvoudig om te bouwen tot berging. Achterop het perceel is nog een overkapping aanwezig voor de nodige opslag maar deze kan desgewenst worden verwijderd.

GENIETEN VAN DE RUST? DE DRUKTE KUNT U WEL OPZOEKEN!! KOM EENS KIJKEN AAN DE BOSWEG 2 EN PLAN EEN BEZICHTIGING!

Brochure