fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Bosboomstraat 6, Haaksbergen

Kenmerken

  • Garage
  • Tuin

Details

Af!

Zoekt u een woning waar u zo in kunt? Een woning die de afgelopen paar jaar is vernieuwd en luxe is afgewerkt? Zoek dan niet verder, want de Bosboomstraat 6 zal een hoop wensen afvinken. Met een moderne lichte keuken voorzien van 2 magnetronovens, een Quooker, koelkast en inductiekookplaat met afzuigkap. De woonkamer is voorzien van een massief eiken vloer, die door de whitewash een strakke, maar lichte en neutrale uitstraling heeft. En dan nog de badkamer die in een boetiekhotel niet zou misstaan: in een luxe kleurstelling en voorzien van een ruime inloopdouche, hangend toilet en dubbele wastafel. Met de auto heeft u de keuze om te parkeren onder de carport of in de garage. Vervolgens door naar de tuin, die onderhoudsarm is aangelegd. Met een ruime overkapping, zodat u zowel bij zon als bij regen kunt genieten van buiten zitten. Instapklaar dus.

Bijzondere architectuur

Dat het geen dertien-in-een-dozijn woning is, valt ook gelijk op. Het lange lessenaarsdak geeft het een bijzondere uitstraling en maakt dat de zolder als volwaardige (slaap)kamer te gebruiken is. Het biedt zelfs een architectonisch geintje; ‘een verborgen extra slaapplek’ een paar treden hoger. Op de eerste verdieping zijn trouwens nog 3 ruime slaapkamers te vinden.

Omgeving

De Bosboomstraat 6 ligt in een kleinschalig opgezet wijkje met doodlopende straatjes waardoor de kinderen rustig op straat kunnen spelen. Met een groenstrook voor de deur, een supermarkt, huisartsenpost en een basisschool op loopafstand. De woning is bovendien energiezuinig en duurzaam gebouwd. U zult er nog jarenlang plezier van hebben.

LUXE WONEN AAN EEN RUSTIG STRAATJE IN NABIJHEID VAN VOORZIENINGEN?
PLAN GELIJK EEN AFSPRAAK IN VOOR EEN BEZICHTIGING EN LAAT DEZE INSTAPKLARE WONING NIET AAN UW NEUS VOORBIJ GAAN!

Brochure