fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Boerenbondstraat 43

Details

UNIEKE KANS

Op nieuwbouwplan “De Maalderij” is onlangs gestart met de bouw van deze semi-bungalow. Op nog geen 100 meter van het centrum en met alle voorzieningen op de begane grond is dit een unieke kans voor u als senior!

SLAAPKAMER EN BADKAMER OP DE BEGANE GROND

Wat wilt u nog meer. Makkelijker kunt u het niet krijgen. De woning wordt standaard uitgevoerd met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De hal is centraal in de woning gelegen en biedt toegang tot de meeste vertrekken in de woning. In de hal vinden we uiteraard de meterkast, toilet en trap naar de verdieping met daaronder een ruime bergkast.

Aan de rechterzijde vinden we de woonkamer die aan de tuinzijde is gelegen. Ramen en een dubbele schuifpui reiken tot op de vloer zodat er veel licht kan binnentreden. De keuken is aan de voorzijde gelegen en ook daar vinden we over vrijwel de gehele breedte een raampartij. Uiteraard kunt u de keuken nog naar eigen wens inrichten.

Aan de linkerzijde van de hal vinden we slaapkamer annex badkamer met douche en wastafel. Mocht u geen standaard afwerking wensen dan kunt u naar eigen wens sanitair en tegelwerk uitzoeken. Voorts vinden we een berging met aansluiting voor wasmachine op de begane grond.

EXTRA KAMERS NODIG?

Op de verdieping, normaal gesproken een open ruimte, worden optioneel 2 (slaap)kamers en een 2e badkamer aangeboden. Daardoor ontstaat eveneens een ruime vliering boven de 1e verdieping. Zou u de verdieping graag op een andere wijze indelen dan is dat in dit stadium nog mogelijk!

TUIN OP ZUID

De achtertuin is gelegen op het zuiden met een licht knikje naar west. Dit betekent dat u vrijwel de gehele dag kunt genieten van de zon. De tuin is met 100 m² uitstekend van formaat en uiteraard geheel naar eigen wens in te richten.

ENERGIEZUINIG

De woning wordt bijzonder goed geïsoleerd, standaard voorzien van zonnepanelen en voorzien van kunststof kozijnen zodat het onderhoud tot een minimum wordt beperkt. Wonen wordt zorgeloos genieten van uw oude dag met alle voorzieningen op loopafstand!

Brochure