fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Bevertstraat 37, Haaksbergen

Kenmerken

  • Berging
  • Tuin

Details

MET KARAKTER

Aan de Bevertstraat 37 is deze fraaie helft van een dubbel gelegen. Gebouwd in de karakteristieke stijl van de jaren ’50 van de vorige eeuw. Opvallend is de hoge kap die is geplaatst waardoor veel volume is gecreëerd. Ook de ruim bemeten kavel van 306 m² past uitstekend bij de woning. De Beverstraat is een gewilde straat om te wonen. Dichtbij het Haaksbergse centrum met al zijn voorzieningen. De boodschappen zijn zo in huis!

SFEERVOL

Via de hal met toilet en provisiekelder komen we in de kamer en suite. Wat een sfeer! De suitedeuren met glas-in-lood en in facet geslepen glas, scheiden voor- en achterkamer. Aan weerszijden ervan vinden we rookkanalen en kastruimte. De kamer is aan de achterzijde uitgebouwd ten behoeve van een tuinkamer met dubbele openslaande deuren. De dichte keuken is voorzien van een lichte, in 2010 geplaatste, inbouwkeuken met keramische kookplaat, afzuiging, oven, koelkast en vaatwasser. Achter de keuken vinden we nog het portaal naar de tuin waar ook de CV-ketel geplaatst is.

3 SLAAPKAMERS OF 5

Met de vaste trap bereiken we de 1e verdieping waar we naast de overloop 3 slaapkamers vinden, alle voorzien van een vaste kast. De badkamer is eveneens in 2010 gemoderniseerd en bestaat uit een inloopdouche, wastafelmeubel en handig tweede toilet.

De bergzolder is middels een vlizotrap te bereiken. Overigens is de zolder eenvoudig en niet te duur te voorzien van een vaste trap waardoor de woonoppervlakte makkelijk met maar liefst 24 m² vergroot kan worden. Daarmee kunnen twee extra slaapkamers gerealiseerd worden! En met een dakkapel aan de achterzijde wordt de ruimte echt enorm.

GOED TE WETEN

De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing. Muur- en dakisolatie zijn normaal gesproken op een eenvoudige wijze aan te brengen en de woning is reeds voorzien van een HR CV-ketel. Het buitenschilderwerk is van 2021 en de draaiende ramen op de 1e verdieping zijn in 2022 vernieuwd. Keuken en badkamer zijn zoals reeds eerder aangegeven in 2010 gemoderniseerd.

Parkeren aan de Bevertstraat is geen probleem. Eventueel kunt u overwegen op eigen terrein een parkeerplek aan te leggen. De tuin aan de voorzijde biedt in ieder geval voldoende ruimte. Aan de achterzijde vinden we een op het oosten gelegen en volledig omsloten achtertuin met tuinberging. De tuin is diep genoeg voor de nodige zon maar ook schaduw direct achter de woning.

KARAKTER EN SFEER! EN DAT OP EEN IDEALE LOCATIE AAN EEN GEWILDE STRAAT DICHTBIJ HET HAAKSBERGSE CENTRUM. KOM OOK SFEER PROEVEN EN PLAN EEN AFSPRAAK VOOR BEZICHTIGING!

Brochure